Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darekkkkkkkkkkkkkkkk

jak powiedziec zonie zeby cos zrobila z luzami po porodzie?

Polecane posty

Gość ja po cesarce czulam sie super

Gość to morał z tego taki...
A co ma zrobić z tymi "luzami" ???? Zaszyć sobie ??? :o

Gość cwiczyc miesnie kegla
juz padla odpowiedz

Gość mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zona tez ma luzy, ale nie jestem tak glupi zeby plakac na forum, znalazlem sobie kochanke, zona do dzieci i domu, kochanka do seksu i zadne idiotki mnie nie obrazaly ze mam za malego a ty koles skopales, trzeba bylo kogos poszukac a nie pytac o rade innych bab z luzami

Gość asia prosząca osóbka
wiecie co, ale wy jesteście wredne. facet się normalnie pyta, a te już jadą po nim. Co wy jesteście jakieś sfrustrowane??? Nie każdy facet jest idiotą :o

Zonie pomoze cwiczenie miesni Kegla .Na Twoje frajerstwo nie ma lekarza . A pomyslales moze ze to Twoj penis jest za maly i nie skurczyl sie wcale po porodzie tylko zawsze był za mały a zona nie chciała Ci tego mówic nawet delikatnie zebys sie nie obraził?? Skad sie biora tacy frajerzy ?współczuje Twojej zonie z całego serca ...

Gość do tego glupka mojaaaaaaaaaaa
piszesz ze gosc jest glupi, a myslisz ze tys madrzejszy????

Gość do tego glupka mojaaaaaaaaaaa
ja jestes taki madry to cvzego na tym forum szukasz???

mama.jaga i mama.niny zgadzam sie z wami:) pozatym dobrze ze facet chce sie dowiedziec czegos i szuka pomocy tylko kuzwa dobor slow swiadczy o luzach w jego glowce ;)

do mojaaaaaaaa no wiec jest tak ,ty masz kochanke :) zona w domu z dzeicmi:) bez seksu niby bo ma ``luzy `` a tak naprawde to twoja zonka ma kochanka ;) z porzadnym sprzetem :P ktory tam nie czuje zadnych luzow:P i tak logicznie myslac to wyfrajerowales sam siebie buhahaha

Gość pleya32
a moj kochany maz nigdy nie wspomnial ze jestem luzna mimo iz 3 razy rodzilam.....

playa tylko pozazdroscic meza :) a cwiczylas miesnie?? a moze sama czujesz jakas roznice??czy wszystko wrocilo do normy??

Gość alaaaaaaaaaaa
moze zastosowal takie samo rozwiazanie co wspanialomyslny przedmowca

Gość moj tez nigdy nie wspomnial
a po 4 latach dowiedzialam sie ze mnie zdradza, ja z dziecmi w domu on u kochanki i ja wcale nie mialam w tym czasie kochanka z "lepszym sprzetem"...

no cóz, pozostaje tylko czekac, aż kochanka urodzi i "nabawi się luzów" ;) faceci sa dziwni :O

Gość naszczescie nie wszyscy

Gość kobity jak tak można wypisywać
szok jak przeczytałam te Wasze wypowiedzi to aż uwierzyć nie mogłam, że tak mogą pisać kochające matki, żony itp. Facet zadał normalne pytanie, a Wy jedziecie po nim jak po... Aby związek był udany to sexs też musi być udany:D. Darek Twojej żonie mogą pomóc ćwiczenia Kegla (znajdziesz je w google) i nie mów jej tego przez siostrę tylko sam z nią o tym porozmawiaj. Nie mów, że ma luzy tylko powiedz np. kochanie znalazłem takie ćwiczenia i jej pokaż. Ona Tobie zaufała i powiedziała, że ona odczuwa te luzy, nie wstydziła się Ciebie, wiec i Ty nie rób tego przez osoby trzecie! Ps. Jak można wstydzić się swojej żony czy męża? W moim małżeństwie nie ma czegoś takiego Darek trzymam kciuki

Gość albo o tym nie wiesz

Gość autorze topiku...
Ja jestem 4 miesiace po porodzie. Moj maz powiedzial mi bardzo delikatnie wprost ze lestem luzniejsza. Zreszta sama to czulam. Napewno glupim pomyslem jest wyreczanie sie siostra. Na poczatku bylo mi nie swojo ale nie przejelam sie tym bardzo bo zawsze zalezalo mi zeby jemu tez bylo ze mna dobrze. A nie oszukujmy sie ale dla wiekszosci seks jest baaaardzo waznym czynnikiem ksztaltujacym malzenstwo. Wiec lepiej porozmawiac albo delikatnie dac do zrozumienia, niz szukac ciasniejszej. A cwiczenia miesni Kegla dzialaja swietnie. W twojej sytuacji propozycja plastyki pochwy jest porazajaco glupia.

Gość tajmahll
Reakcja kobiet na ten watek to tylko dowod na to, same maja luzy, ale mezowie im o tym nie powiedzieli, wiec wierza, ze wszystko jest tak jak przed ciaza. A teksty, ze facetowi skurczyl sie penis sa zalosne, bo wiadomo, ze to nieprawda:D

dziekuje bardzo za te pomocne posty, porozmawiam z zonka dzisiaj wieczorem, siostrze chcialem powiedziec to tak zeby poprostu z nia pogadala jak kobieta z ko0bieta, a nie ze ja jej mowilem ze jest luzniej :) ale pogadam z nia sam :)

Gość temat uznaje za zakonczony

dzieki

Gość i po sprawie
nie ma sparwy dobrze przeczytaj z zona porozmawiaj to jest normalne zeby nosiła kulki dopochwowe( najlepiej zeby skonsultowla z ginekologiem) i bedzie wszystko git :) chłopu trzeba pomoc a nie krytykowac. :)

Gość cieeekawska
facet ty to masz luz w głowie bo mózg ci się spłaszczył. Ciekawe czy jak za parę lat prostata ci przerośnie to twoja żona będzie miała na forum szukać rady czy u twojego brata, a może z twoimi kumplami będzie musiała o tym pogadać. jesteś żenującym egoistą, myślisz że ona nie ma świadomości różnicy?

Gość o matko ale...
matko jakie wy jestescie wszystkie wredne, chyba lepiej ze facet chce cos wymyslic niz zeby oboje mieli wiecej przyjemnosci??? cos mi sie wydaje ze jak juz minelo 8 miesiecy to moze ona juz te miesnie cwiczy i to nie pomaga? wydaje mi sie ze to sporo czasu

Gość do tyrki i zbieraj na operacje
no wiec dareczku morak z tego taki ze powinnienes zmienic slownictwo:P i jesli cwiczenia nie pomagaja :P to nadgodziny i zadundowac jej op:P

na operacje spokojnie mam, ale wolalbym zeby cwiczenia pomogly, a nie ja ciąć

Gość ketchuup
nienawidze ludzi z kafe,co za pojebancy!!!! Boze jak ja was nienawidze!!!jacy wy jestes stuknieci, to jest forum do chuja a tu nie mozna zalozyc zadnego tematu bo jestescie tacy pojebani, gosc sie normlanie zapytal!!!!!!!!!!! to go zjebaly idiotki :O:O:O zaaaaaaal, baby jestescie pojebane!!!!!!! wszytskie, juz wiem dlaczego faceci tak na was narzekaja!! maja swieta racje