Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darekkkkkkkkkkkkkkkk

jak powiedziec zonie zeby cos zrobila z luzami po porodzie?

Polecane posty

Gość do kethuup
jak tak nienawidzisz ludzi z kafe i sa pojebani to po h*uj tu wchodzisz i czytasz komentarze? Czy ktos cie pytal o zdanie po**bie? jak ci cos nie pasuje to tego nie czyczaj palolizie! nie pier**l tu smutow ty niewydymany w dupe zj*bie genetyczny

Gość naleczowiankaaa
wez spierdalaj, bo na kafe siedze 3 lata i bede siedziec, a to, ze ludzie sa pojebani i nie potrafia sie normlanie wypowiadac i dra hape na autora i pisza jakby znali go i calego jego zycie, tego juz kurwa zniesc sie nie da

Gość olaola17171
no to chyba po to pisze zeby sie ludzie wypowiadali, nie?

Gość olaola17171
a Ty jak tak piszesz to niczym sie od tych ''poj*bow'' nie roznisz;/

Gość naleczowiankaaa
tak kurwa, ale skad one moga wiedziec, ze on nie pomaga zonie przy dziecku, skad moga wiedziec, ze siedzi na dupe o 12h czyli pewnie bezrobotny i skad moga wiedziec ze ma malego?? no do czego byly te komentarze ? :O

Gość naleczowiankaaa
po 3 latach juz mnie to wkurwilo, zawsze jak wchodze na fajny temat to musze wyjsc bo wejda jakies idiotki, ktore dorzuca swoje kompletnie niepptrzebne komentarze ktos zalozy sobie temat to juz 15 kretynek musi napisac ze to na pewno prowokacja bo one to sa kurwa wszech wiedzace :o

Gość olaola17171
a wiesz, ze nie wiem;) no ale tak to juz jest, kazdy pisze to co mysli, czasem jest w tym troche prawdy...

Gość naleczowiankaaa
normlanie mnie to teraz tak ruszylo, ze musialm to wyrzucic z siebie, nie moge tych falyszywch pomaranczek :o papa:)

Gość olaola17171
naleczowiankaaa wyluzuj sie....;););)

Gość jestem smutna....
Ja wiem że też mam "luzy" po porodzie.Kiedyś jak skończyliśmy się kochać,to chyba z pól godziny przeryczałam w łazience...Zapytałam mojego faceta wprost,czy czuje jaka jestem luźna,a on że nie i żebym przestała pieprzyć głupoty...Wiem że powiedział tak tylko,żeby mi przykrości nie zrobić,ale na pewno i on to poczuł. Ogolnie po porodzie nie przysiafdłam na laurach,bo staram się wrócić do fomy sprzed ciąży.Zostało mi kilka kilogramów nadprogramowych,ale tylko na moja kożysć.Staram się aby mój brzuch znów był jędrny itd...Lecz i tak najbardziej smuc mnie to,że moja cipka już nie będzie taka jak dawniej.Jeszcze ta blizna po nacięciu..Masakra.

Gość a ja mysle ze luz to jest nic
liczy sie technika. jak sie rozpali w faceci mega porzadanie to o luzach zapomni i tyle. taka jesdt natura i mozna pocierpiec po plastyce, albo sie z tym pogodzic.

autorze, poczytaj o miesniach Kegla, prawde mowily te, co o tym pisaly. Cwiczenia pomagaja i to bardzo. Jest to rowniez dobre cwiczenie dla tych kobiet, ktore po porodzie nie trzymaja moczu. Mozecie razem cwiczyc i jest to doskonala gra wstepna ;)

Gość achunia
Ja wlasnie bede miala niedlugo plastyke.Rodzilam w Anglii i tu plastyka nie jest niczym niezwyklym poniewaz nie wykonuje sie cc na zyczenie.Nie place za to.Twoja zona jest 8 miesiecy po porodzie wiec cwiczenia kegla juz nie pomoga.sama cwiczylam 6 miesiecy.Efekty zadne.Dogadajcie sie z lekarzem.Moze zrobia plastyke na NFZ

Gość ludzie macie problemy
w afryce gloduja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ujaja
w Afryce nie maja takich problemow, bo tam w wiekszosci kobiety sa obrzezane.

Gość jestem fotografem
achunia a po ci ta plastyka???????? ja wiedziałam ze do anglii pojechały cepy ale nie myslałam ze az takie

cwiczenia kegla pomoga zawsze, jesli stosuje sie je regularnie i dlugo. To tak samo jak z modelowaniem ciala. Trzeba czasu, aby pieknie wygladac...Napisalam tez, ze mozna cwiczyc razem, bo wspolne cwiczenia nie tylko wplynal na stan pochwy, ale tez dostarcza dodatkowych bodzcow i radosci w lozku. Troche wyobrazni :)

Gość achunia
po co mi plastyka? Bo wazne jest dla mnie moje malzenstwo,jezeli podczas seksu NIC nie czuje to trzeba cos z tym, zrobic.Po tym jak zaczelam narzekac, maz przyparty do muru tez stwierdzil ze sie zmienilo.Mialam bardzo ciezki porod z peknieciem 3 stopnia, szyciem na sali operacyjnej ze znieczuleniem w kregoslup id.Na szczescie nieczesto sie to zdarza.A cwiczenia kegla nie zawsze pomagaja.Bo po co byloby wtedy isc na plastyke.No ale nie powie wam przeciez tego lekarz, ktory jest ograniczony NFZ owskim buzdzetem. Nie wyzywaj mnie bo nic o mnie nie wiesz - jaki mam status czy wyksztalcenie

Gość Doświadczony po 50
Wpisz na google: "Powiększanie penisa". Są tam metody równie skuteczne jak na łysienie. Mówienie jej o rozciągniętej cipce i rozstępach jest równie taktowne jak by to ona by robiła ci wymówki o łysinę i małego kutasa. A operacje plastyczne - można próbować -tylko żeby nie straciła czucia w ciasnej cipce po , jak jej nerwy poprzecinają. Kochasz dziecko? Więc pokochaj i dużą cipkę żony. Jeżli bardzo duża, można i tak : http://www.amateri.cz/g285672-Vnitrni-masaz-zeny