Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczniutka

loreal casting - oplaca sie?

Polecane posty

Gość śliczniutka

wczoraj bylam w rossmanie i zaliczylam szok widzac ze np czekolada tej farby jest taka jasna, podczas gdy czekolada np garniera jest ciemna, i wiekszosc farb taka ma. Albo karmel castinga, taki jasny! I mam pytanie, czy ta czekolada rzeczywiscie taka wyjdzie na wlosach?

Gość śliczniutka
poprosze o wypowiedzi kobitki ktore juz sie farbowaly ta farba;))

Gość iliwiata
generalnie uważam, że farby loreala są bardzo słabe i schodzą szybko - jak szampony koloryzujące, albo nawet szybciej

Gość jssjdfbjdb
loreal casting to JEST szampon koloryzujacy ja lubie, poleca, ale to fakt szybko schodzi uzywam perlowego blondu.wychodzi ciemniejszy niz na opakowaniu

Gość śliczniutka
to chyba dobrze? Przynajmniej nie niszcza wlosow tak jak prawdziwe mocne farby

Gość miaaa...23
Casting jest właśnie szamponem koloryzującym a nie farbą. Ja myślę że mimo wszystko czekolada wyjdzie ciemno. Ja miałam kiedyś odcień popielaty beż i mimo, że na opakowaniu nie wyglądał on ciemno to wyszedł bardzo ciemny. Nie podobał mi się ten kolor i niestety nie mogłam się przez dłuższy czas go pozbyć z głowy. Pomogły jasne pasemka.

Gość śliczniutka
a jaki jest Twoj naturalny kolor?

Gość śliczniutka
czyli casting ogolnie wychodzi ciemniejszy niz jest na opakowaniu?

Gość miaaa...23
Mój naturalny to ciemny blond ale od lat rozjaśniam włosy więc jak użyłam tego Castinga to miałam na głowie jasny blond.

Gość miaaa...23
U mnie wyszedł o wiele ciemniejszy ale nie wiem czy wszystkie kolory są takie.

Gość catherine*
jezu, dziewczyno nie farbuj się tym dziadostwem! :( ja popełniłam ten błąd, bo chciałam ładnie wyglądać na studniowce... kupilam wiec casting w kolorze brązu (moj naturalny to jasny brąz), robilam wszystko zgodnie ze wskazowkami a kolor wyszedl mi kruczoczarny! ! ! Co gorsza, ta farba nie chce sie zmyc... Farbowalam sie w lutym, teraz mamy wrzesień, a ja dalej mam ten kolor na włosach i 10 cm odrosty... :(

Gość śliczniutka
Naprawde? A ja tyle slyszalam i czytalam pozytywnych opinii na temat tej farby.. I wlasnie slyszalam ze szybko sie zmywa

Gość .......... .............
Jesli ktos ma bardzo, bardzo zniszczone losy, to nawet szampon kolor. bedzie mu trzymal tak, jak farba...zniszczonych wlosow sie po prostu nie powinno farbowac... śliczbniutka, jak masz zdrowe wlosy, to sie nie boj

Gość catherine*
nie miałam zniszczonych włosów. podcinam regularnie, nie susze suszarka, nie uzywam prostnownicy itp. mam naprawde b. zdrowe wlosy. zreszta nie raz juz slyszalam o takim przypadku jak moj od dziewczyn, ktore uzywaly tej farby. poczytaj sobie na kafe, na pewno cos znajdziesz.

Gość Poma
O własnie sie dowiedziałam ze wychodzi znacznie ciemniejszy niż na opakowaniu, mysle ze pomogłam : D

Gość czekoczeko
mialam czekolade i wyszly przy glowie rude :/ poza tym bardzo wysuszyla mi ta farba wlosy a cena wysoka jak dla mnie :/

Gość Pomocna dłoń :)
Ja nie rozumiem dlaczego wy się sugerujecie kolorem włosów które znajduje się na opakowaniu farby, przcież ten kolor nie ma nic wspólnego z tym jaki uzyskamy po fabowaniu.

Gość farbowalam pare razy
wychodzi bardzo ciemny nie lubie castinga bo bardzo mi wypadaly wlosy po nim