Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdkf5657

CZY WIECIE ,ŻE BAnANY SĄ NIEZDROWE????NIE JEDZCIE BANANÓW.

Polecane posty

Gość a to czemuuu

Gość musztarda
Oczywiście, że wiemy, przewód pokarmowy nie trawi bananów, dlatego wkładamy je sobie od razu w końcowy odcinek.

Gość kdkf5657
bo maja jakies w sobie robaki male biale z bakteriami z cieplych kraj ów

Gość a to czemuuu
robaki ? masz na mysli lambie >

Gość kdkf5657
dlatego ja preferuję kabany :classic_cool:

Gość Piotruś Ban serdecznie
Te białe robaki co masz to owsiki :classic_cool: Myj się częściej brudasie

lubię wyjadać te białe robaki :classic_cool:🖐️

Gość musztarda
Ale nasze czereśnie i śliwki, to mają nasze robaki, nasze polskie, a nie jakieś bambusowe.

Gość kk877jjj
To ja wam powiem, że syn sąsiadki mojej babci, facet koło 30, zachorował od jedzenia bananów w całości, tj. z końcówkami Nie wiem o co dokładnie tam chodziło, ale się trząsł cały i pot z niego się lał ciurkiem. No i wyszło, że to od bananów jak go przebadali, dostał leki i się wyleczył, ale podobno bez leczenia mógłby nawet umrzeć.

Gość anka baranka 2 kije
mnie od dzieciństwa uczono ze nie je sie końcówek bananów i ja je zawsze odcinam....chyba jakies bakterie groźne

Gość A ILE SIE ODCINA LUDZIEEE
A ILE KOŃCÓWKI ODCINACIE???? 5 CM ????

ja nawet jak robię loda mojemu facetowi to odcinam 5 cm końcówki :classic_cool:

No co za banda idiotek :classic_cool:

Gość dwunasty dzien dupy...
' I JESZCZE JEDNO : ZAUWAŻCIE TE OSOBY CO CZĘSTO JEDZĄ BANANY ,ŻE TAKIE OSOBY SĄ ZAWSZE WYCHUDZONE BO W BANANAC HSĄ LAMBLIE KTÓRE PRZEDOSTAJA SIE DO JELIT I TAK JAK TASIEMIEC ZŻERAJĄ JEDZENIE I SIE CHUDNIE. NIESTETY TAKA PRAWDA.' wiemy wiemy 💤 dlatego zalewany spirytusem banany a kiedy robale wychdza to je zjadamy, bo przeciez taki banan to strasznie kaloryczny jest :o

Gość Haaaaaaaaaaaaaa haaa haaa
Łoooooooooooooooooo matko Tyle biednych kobiet katuje się dietami, a tu wystarczy jeść banany z czubkami i będą szczuplutkie , to trzeba obwieścić na wszystkich forach haaa haaa haaaaa

Gość w sumie małysz chudziutki
a jadł bułkę i banany :classic_cool: trzeba się go zapytać czy zjadał z końcówkami :classic_cool:[

Gość tekstylia
zrobcie sobie taki test: obierzcie banana ze skorki, posypcie dobrze sola i przykryjcie na noc miska,rano wyjda z niego wszystkie robaki i wtedy zobaczycie co jecie.

MOJA CIOCIA PRACUJE W SKLEPIE SPOŻYWCZYM I JUZ KILKA LAT TEMU OSTRZEGALA. MÓWILA ZE NA MAGAZYNIE BYLY BANANY I ONE ZOBACZYLY Z KOLEŻANKA JAK WYSZŁY Z NICH ROBALE TAKIE BIALE CALE..PODOBNO LEKARKA JEDNA POWIEDZIALA ZE KAZDY BANAN MA TE ROBAKI BO DALY NA MIKROBIOLOGIE DO LABORATORIUM

Gość Piotruś Ban f pracy
Ta co pisze WIELKIMI LITERAMI to od razu widać że jest pojeebana i jedzie na psychotropach. Kaftan ci zdjęli kochanie? Masz godziny internetowe? :D

Gość olusia23225
W bananach nie ma żadnych robaków.. Jest taka plotka. Oglądałam na tvn player ,,wiem co jem'' i napewno nie ma żadnych robaków

Gość gość
Potwierdzam, że są robaki w bananach! Wczoraj je widziałam na własne oczy! Miałam w domu banana, który zaczął się psuć, bo był już baaardzo przedojrzały (miał brązową skórkę i był bardzo miękki). Łaziły po nim i żarły go (tam gdzie skórka pekła) jakieś małe białe robaki o długości ok. 3 mm - coś jak małe glisty czy owsiki. WTF - nie wiem skąd się one tam wzięły, ale podejrzewam że z tego banana. No bo skąd?! Myślałam, że zwątpię. Zebrałam te robale chusteczką i wyrzuciłam do sedesu a banana do śmietnika. Boję się, że to paskudztwo zostało u mnie w domu :(

Gość gość
dokladnie

Gość gość
to prawda, dlatego otwieram banana zawsze z przeciwnej strony od łodyżki i kończę jeść ok 3cm przez końcówką robactwo w końcówkach banana są ponoć niebezpieczne dla człowieka jak cholera czy inny syfilis