Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhkfhkhk

W jakim proszku prać rzeczy noworodka?

Polecane posty

Gość dostałam parę rzeczy po
dziecku znajomych i chciałabym je też przeprać przed narodzinami naszego szkraba. Tez sie zastanawiam w jakim proszku?

Gość ja piorę
w Dzidziusiu - płynu do płukania nie uzywam wole nie ryzykowac bo po płynie do płukanie mnie samą swędzi ciało . Po proszku Dzidziusiu moja corcia nie ma zadnego uczulenia - wiec polecam

ja mam alergika, ale od początku piorę w bobasie z persilem sensitiv pół na pół i zawsze uzywam płynu do płukania tez sensitiv jaki kupię, raz silan, raz lenor itd, ale do pierwszego płukania, bo zawsze nastawiam tez dodtakowe płukanie.

Gość malalalallaall
ja od poczatku pralam w proszku vivir i nic malemu nie bylo.

Gość terenia190
Przy pierwszym dziecku prałam w Lovelli, przy drugim w Dzidziusiu. Oba są warte polecenia ale ten pierwszy ładniej pachnie a drugi znacznie jest tańszy. Też czasem przepieram w Vizirze jak nie chcą plamy po marchewce zejść i maluszkom nic nie jest, żadnej alergii.

Gość terenia190
no i jak dzieci skończyły miesiąc to dodawałam do płukania Lenor, nie zaszkodził !!!

Ja od początku piorę w proszku Lovela.Teraz czasami w Cypisku,ale z reguły tylko pieluchy. Płukam w plynie Bambi.

Gość Jelp Soft Color
od razu z płynem zmiękczającym :) Rewelacja. Dla alergików i nie tylko, więc bezpieczny ;)

podobno w pierwszych dniach najlepiej w płatkach mydlanych , ale ciuszki szybko wtedy żółkną :(

Gość terenia190
po płatkach ciuszki nie pachną za przyjemnie, a do ręcznego prania ciężko się rozpuszczają.

Gość weeee gdfj t
lovela