Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepełnosprawna

Nie starcza mi pieniędzy. Jestem niepełnosprawna

Polecane posty

Gość skskksksksks
Dziewczyno, masz taki dobry zawód w twojej sytuacji! Jesteś tylko całkowicie nieobrotna. Daj ogłoszenia gdzie tylko można w sieci. Rozsyłaj mailem oferty. Tak samo z lekcjami. Wejdz na stone www.ang.pl. Ja mam z tej strony masę korepetycji. A kotek chociaż wyleczony?

Gość niepełnosprawna
aby miec zlecenia na tłumaczenia trzeba mieć znajomości, inaczej mozna dorobic najwyzej na piwo

Gość iwonaaaa
a nie możesz sie wpisać na listę tłumaczy przysięgłych, tam szybciej znajdziesz coś do tłumaczenia.

Gość za 11 złotych
mozna kupić bułkę, kilo kartofli, leberę i jakos przeżyć

Gość kfjgldjgd
Jak sie nie utrzma? Ja za 40 zł tygodniowo daje rade ...

no ale trzeba kupić proszek do prania, plyn do plukania, podpaski, plyn do mycia naczyń.. papier toaletowy, chusteczki :O ludzie myślcie... troche

Gość za 11 złotych
myc się moze raz na tydzień, a prac raz na miesiąc w szarym mydle po 1 zł za kostkie

Gość tease26
osobiscie znam rodzinę, która ma 1100 zł na 3 osoby, w tym 2 niepełnosprawne...i sobie radzą, moze to cię pocieszy.. a ja pracując w Polsce na pełny etat w biurze po studiach(jestem zdrowa i pełnosprawna) zarabiałam 700zł na rękę po odliczeniu kosztów dojazdu, na szczęście już mnie w Pl nie ma :P

Gość sprzątam bo musze
wasze podejście do sprawy jest dowodem że można kołować ludzi ktorzy nie sa w stanie sami o siebie zawalczyc Jest przepis umożliwjający nie podpisywanie przez pracownika list i firmy na tym bazują a taki rencista albo sie na to godzi albo do opieki społecznej ale wtedy większość was go będzie potępiać .Ale z waszym podejściem do rzeczywistości i wam sie jeszcze wody w uszy naleje

Gość alizee kanizee
Ja za 30 zł dziennie karmię siebie, męża i dwóch dzieci. Nikt nie jest głodny. Autorka za duzo sie obżera. Spójrzcie prawdzie w oczy - wcale nie ma tak mało, jest rozzutna i \"żarta\".

Gość niepełnosprawna
piwo kosztuje już co najmniej 2,50 - jak tu przeżyc?