Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spanielka

zapachy, perfumy ...

Polecane posty

czesc od dluzszego czasu poszukuje perfumu ktory odpowiadalby mi w 100 % , i nadal szukam... moze ktoras z was mi cos poleci? a wy macie perfum ktory wielbicie?

tylko ja wiem czego chce a nie moge tego znalezc chcialbym zeby zapach byl lekki taki letnio wiosenny, nuty kwiatowe owocowe, nie ostry ale delikatny w miare trwaly, odświeżający, zeby pachnial swiezo pomozcie, bo stracilam werwe do tego chodzenia po drogeriach, i ciagle to samo...

teraz probuje rozowe c-thru i kate moss, nie powala mnie na kolana, kate moss - ja wiem, a c-thru slodziutke az za...

Gość moje gratulacjeee
J LO ma takie perfumy taka kolorowa buteleczka, sprobuj

Gość niuniaaaaaaaaaaaaaa
a ile kosztuja ceny odrazu prosimy

Gość Elizabeth Arden rządzi
Polecam perfumy Arden Beauty, czerwone opakowanie, świetny zapach i bardzo długo się utrzymują, kosztują ok. 60 zł za 30 ml ale naprawde warto!!!

Gość moje gratulacjeee
Mam na mysli te: JLO Jennifer Lopez, Live Luxe

ale mi naprawde chodzi o takie lekkie zapachy melon, arbuz... bo robi mi sie slabo od "dusicieli"

Iasbella Rosselini - DARING, ok 60 zl za 30 ml Stella McCartney - STELLA IN TWO PEONY, ok 80 zl za 50 ml Zapach raczej slodkie. Zalezy od gustu.

Gość wysyłaj
polecam nowe"moschino"FIZZ "bossa" FEMM różowego VERSACE NINĘ RICHCI

Gość niuniaaaaaaaaaaaaaa
a coś naprawde trwałego i fajnego ide na wesele... potrzebuje czegos odswiezającego

Gość ja tez pracuje w biurze
zielona herbata Arden- świeży, Isey Miakye- super zapach a z lekkich to eskcady prawie wszystkie są takie

Podrobki, czyli 100 ml za 15 zl ??? Idealne jako odświeżacz powietrza.

Gość niuniaaaaaaaaaaaaaa
nie słodki coś w stylu czerwonego amorth czy jakos tak

Gość wysyłaj
Wody perfumowane są najtrwalsze.Z reguły zawierają do 25-26% ekstraktu perfum.Podróbki są fajne,bo nie dają tak mocno po kieszeni,ale z drugiej strony są mniej trwałe,więc warto raz na jakiś czas zainwestowac w coś oryginalnego..:)

MOJE ULUBIONE TO: CALVIN KLEIN \"OBSESSION\" RALPH LAUREN \"ROCKS\"(niedrogie a dlugo pachna) i niebieska PUMA

ja to powiem tak, jak mam kupic podrobke, to wole z tych tanszych ale oryginalne, i co dziwo w moich poszukiwaniach zauwazylam ze wiele drogich jest gorsze zapachowo od tych tanszych - wdlug mojego gustu ale dawajcie jakies jeszcze a te Mel Merio? tyle dobrego sie nasluchalam o nim...

Gość wysyłaj
escada jest słodka-trzeba lubiec..

Gość zielona gruszka
Spanielka, ja używałam Mel Merio zarówno różowe jak i niebieskie. I muszę przyznać, że jest świetne. Tanie, śliczne zapachy, i bardzo trwałe. Polecam, warto kupić. Różowe to zapach lekko słodkawy ale nie duszący czy mdławy. Niebieski to zapach świeży, owocowy. Bardzo podobny do rózowego C-Thru. Świetne perfumy.

ooooooooooooooo zielona gruszka ale lagodniejsze od c-thru, bo mie sie c-thru podoba ale lekko dusi prez pierwsze pol godziny ;(