Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ pytający teraz _

Gdzie się podziały kobiety z fantazją?

Polecane posty

Gość fantazjująca
Ok Black_RW mówisz masz!!! Ale dasz radę do końca!!!???????????

Gość Black_RW
To zależy, jak się Twoja fantazja kończy.. Faceci zwykle lubią mocne finały hehe;)

Gość fantazjująca
Mało_stanowczy zmoczył byś się w majtki jak bym ci opowiedziała o mojej cipeczce !!!!! Hahaha

Gość fantazjująca
Black_RW Sądze że dałabym radę !!!!Jestem w tym dobra

Mało_stanowczy, mądre to co piszesz, ale czy jest sposób na szczęśliwe życie? Napisałeś, że jeśli małżeństwo się rozpada, to wina jest po obu stronach. Czy oby zawsze po obu? Czy pielęgnując związek od samego początku mogę spać spokojnie? Dlaczego ludzie po kilkunastu, czy nawet kilkudziesięciu latach się rozstają? Nikt z nas nie jest wolny od pokus i słabości. Czy nie złamie cię atrakcyjna 20-stolatka w sytuacji, gdy jesteś po czterdziestce i ze swoją żoną spędziłeś kilkanaście lat? Żona jest przewidywalna, wszystkiego już z nią doświadczyłeś i trafia się okazja zaznać przyjemności z młodym ciałkiem... Choojowo pomyślane to życie jest.

Gość fantazjująca
Tak też myslałam parę minut ci wystarczy:)

Gość gość
Niestety nie zawsze przy rozpadzie związku wina leży o obu stronach:o:o Czasem po prostu jedna z osób przestaje doceniac to, co ma....uczucie sie wypala i idzie szukać wiatru w polu.

Gość fantazjująca
Takie mądre rzeczy tu piszecie. !!!

Gość fantazjująca
Nie to nie grzegorz56 !!!!!! a widzicie to jest problem nie wiadomo kto to piszę tak na prawdę !!!!

Gość fantazjująca
Kurdę fajnie jest się tak trochę doprajcować !!!!!

Gość fantazjująca
podrajcować hahahaha

Nie złamie mnie dwudziestolatka bo zawsze myślę o konsekwencjach. A jakie mogą być konsekwencje tego, że przelecę siksę? Takie, że ta głupia cipa może następnego dnia pojawić się u mnie z walizką, może mieć syfa, może zajść w ciążę itp. Bardziej obawiałbym sie kobiety po trzydziestce. Bo one wiedzą czego chcą, znają swoje ciało i swoje potrzeby, wiedzą co mogą zaoferować mężczyźnie. Ale pielegnując związek masz bardzo duże szanse na przetrwanie. Tylko musisz trafić w gust kobiety - jedna woli samca a druga... no, pół samca :D Ale wszystkie czasem chcą się poczuć małymi, bezradnymi i bezbronnymi kobietkami. Nawet jak się do tego nie przyznają :) Czyli tak naprawdę musisz być prawdziwym facetem. Musisz swojej partnerce dawać poczucie bezpieczeństwa. A jednocześnie nie może być w 100% pewna Twoich uczuć. Tylko w 99%. I musi pamiętać o tym jednym procencie niepewności :) Uwieść kobietę jest bardzo łatwo. Ale zatrzymać ją już dużo trudniej :)

Gość fantazjująca
Chciałbyś!!!!!!!! Ale mogę ci w inny sposób udowodnić.!!!

No dobrze, wiemy jakie pokusy działają na facetów. Chciałbym jeszcze ustalić jakie działają na kobiety. Jeśli babka jest w domu zaniedbywana, zostawiona sama sobie, a jej rola ogranicza się do sprzątania, prania i gotowania, to byle pierwszy zmanierowany goguś może być dla niej pokusą. Jeśli jednak wie, że jest kochana, że jej partner o nią dba i zapewnia jej bezpieczeństwo, jeśli partner docenia ją i jej wkład w związek, to co dla niej może być pokusą?

Pozdro, ZAWSZE wina jest po obu stronach. Bo dlaczego jedna strona przestała doceniać to co ma? Fantazjująca, co takiego możesz napisać o swojej cipce, czega ja nie wiem? Że jest aksamitnie gładka, lubisz ją pieścić delikatnie przesuwając palcami po wargach, bla bla bla, dotykasz łechtaczki i przeszywa Cię spazm rozkoszy, bla bla, jesteś wilgotna i gotowa na przyjęcie grubego i sztywnego członka, bla, pragniesz i pożądasz? :O Piersi unoszą się przy każdym oddechu, oblizujesz usta, i takie tam? Myślisz, że zaineresujesz mnie ilością oblizanych paluszków, które w siebie wsuwasz? Kilka minut, to czas, który mogłem poświęcić, żeby się przekonać czy potrafisz mie zaskoczyć. Nie udało Ci się.

Fantazjująca, nie obiecuj. Obiecałaś już, że Mało_stanowczy się zmoczy, ale chyba ma jeszcze sucho ;)

Gość hipopotam potam potam
miał ktos opowiedzieć o swoich fantazjach... miał ktos miec mokro w majtkach... a tu co.... ....NIC

GG - pokusą dla takiej kobiety, która ma samca w domu może być profesjonalny uwodziciel :) Jeśli będzie sama, po alkoholu, może polecieć na faceta, który wyzwoli w niej matczyne uczucia :D Musisz być po prostu doskonały :) Samcem, chłopcem w krótkich spodenkach, zaradnym ale potrzebującym wsparcia, samodzielnym ale proszącym o pomoc i takie tam :) Gdzieś w necie czytałem jak zrobić wrażenie na kobiecie. To było podane w formie żartu, ale tak właśnie jest :D Z tym, że to jest wykonalne :) I będziesz miał najwierniejszą suczkę na świecie. Zwłaszcza, jak za cholerę nie będzie mogła wymyśleć jak zareagujesz.

Gość fantazjująca
Fajnie się nakręcacie a jednak posłuchałbyś jak ci do uszka stękam Hhahahaha

Gość fantazjująca
Oj ty sie o mnie nie martw !!!!

..fantazjujaca - Ty chyba nie masz z kim porozmawiac :O...

Gość fantazjująca
A co chciałbyś poświntuszyć

Gość fantazjująca
widzę że motywacja jest duża !!!! Chylę czoła

Gość fantazjująca
A co miałbyś ochotę go wsadzić???????