Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnnnn1983

co dla zonki na rozstepy?

Polecane posty

Gość onnnnnnnn1983

zona jest w 4 miesiacu ciazy, zaczely jej sie robic rozstepy, co jej kupic? co polecacie?

Gość idiotka12121211
wydaje mi sie zerozstepy sa nieuniknione -polecam zwykla oliwke do dzieci wcierac w cialo

Gość onnnnnnnn1983
wiem, to genetycznie jest, jej matka tez ma sporo rozstepow, a te wszystkie wynalazki, balsamy itp? czy oliwka lepsza?

oliwka jest ok, ale musi codziennie wcierac, i dobry jest krem na rozstepy ziaja, stosowac od 4 miesiaca ciazy.. jesli jednak juz sie pojawily, to obawiam sie ze juz duzo nie zdziala... :( ale moze nastepne nie beda sie robic..

duzo oliwki oj dużo i to min 2 razy dziennie i nie tylko nasmarować ciałko ale lekko !! tylko lekko !!!! masować ;) sa też specjalistyczne kremy mustella i takie tam - ja uzywałam fisan - ale podstawa to regularnie i dużo !!! nie mam po ciąży rozstępów, ale ja zaczełam używac już w 3 m-cu zanim brzuszek zaczał się powiekszać .

Gość idiotka12121211
mi polecano oliwke najlepiej i jak ja bedzie w cierac zeby tak masowac np.brzuch

Gość ja uzywalam fissan
rozstepy i tak mi sie zrobily :) teraz jestem w 9 mc troche ich jest na brzuchu ale nic juz na to nie poradze, smarowalam sie od 2 miesiaca,na poczatku stosowalam tez pharmaceris i ziaje, jak ktos ma predyspozycje to i tak sie zrobia ale moze troche mniej?

predyspozycje to ja mam ze ho hoho przez okres ciązy "zasmarowałam" az 4 koszule nocne i 2 kpl pościeli :P ale warto - bo brzuch ladny :D:D a i jeszcze jedno jak nagle sie spuchnie - nadmiar wody ,to i cud miód nie pomoże :( ja maiałam to szczęście że puchły mi tylko nogi ;)

oliwka po kazdej kapieli na cale cialo .i do ciedziennego uzywania 2 razy dziennie kup jej mustele sa tansze na allegro przeciw rozstepom i na istenijace .oczywiscie geny maja duzo do czynienia ale kremy zawsze pomoga skora bezdie bardziej nawilzona elastyczna a istenijace rozstepy sie nieco splyca