Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim

Definitywny wymarsz Psedłonima. Scena trzecia i ostatnia!

Polecane posty

Gość Psedłonim

Żegnajcie. Na zawsze!

Więc to była sztuka w trzech aktach? :D PS. To Ty, czy Twój sobowtór vel podszywacz? :)

Gość Psedłonim
Tak, Palola. Mój czas się skończył. Finis koronat opus! Adieu!

Gość Psedłonim
Odchodzę przy dźwięku fanfar!

Gość Psedłonim
"A reszta jest milczeniem...".

Chyba Ci pozazdroszczę i tez odejdę, może, spróbuję, postaram się, bardzo się będę starała, w końcu Mickiewicz już dawno we mnie wierzył, i inni mędrcy... no ogólnie dajesz mi cenną inspirację i bardzo Ci jestem za nią wdzięczna!

Gość bbonifacy
odchodzi i odchodzisz i dupę zawracasz. spierdalaj już z tym wymarszem i won !

Ale ryby aktualne jak najbardziej :) 5 minut od mojego domu jest takie miejsce, gdzie rybacy przypływają i można od nich kupić albo świeżą i sobie usmażyć albo taką wędzoną... super :) wysłałabym Ci nawet pocztą, ale może się to kiepsko skończyć :)

Sissy (sissy123@wp.pl) Ale ryby aktualne jak najbardziej 5 minut od mojego domu jest takie miejsce, gdzie rybacy przypływają i można od nich kupić albo świeżą i sobie usmażyć albo taką wędzoną... super wysłałabym Ci nawet pocztą, ale może się to kiepsko skończyć sissy z mna taka rayba chodzi juz od dawna:O:O:O:O z tym ze u mnie nie ma nawwet jednej smazalni ryb w miescie :O:O:O wyobrazasz sobie...:O:O:O:O

Smażalni to u nas akurat za dużo... Ale tam shit zazwyczaj dają... Trzeba do rybaków po świeżą i samemu usmażyć albo wędzoną... :) Wpadajcie, kiedy chcecie :)

Gość dalekodaleko za mgłą
Po frywolnych refleksjach towarzyskich, stanowiących kolejne odsłony wzajemnych stripteasów odczuć pracowo-prywatno-estetycznych pora na... Gdy emocje już opadną Jak po wielkiej bitwie kurz Gdy nie można mocą żadną Wykrzyczanych cofnąć słów Czy w milczeniu białych haniebnych flag Zejść z barykady Czy podobnym być do skały Posypując solą ból Jak posag pychy samotnie stać Gdy ktoś kto mi jest światełkiem Gaśnie nagle w biały dzień Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie Czy w bezsilnej zŁości łykajac żal Dać się powalić Czy się każdą chwilą bawić Aż do końca wierząc że Los inny nam pisany jest Płyniemy przez wielki Babilon Dopoki miłość nie złowi nas W korowodzie zmysłów możemy trwać niepokonani Nim się ogień w nas wypali Nim ocean naszych snów Łyżeczką się odmierzyć da Trzaba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, ktorej nikt Nie zdąrzy zgadnąć nim minie czas. Żegnaj PseŁDonimie.👄🌻❤️

To jest sliczna piosenka I nie powinno się takich dobrych tekstów stosować dla takich kretynów jak Pseudonim

Sissy, to, ze kogoś nie lubisz to chyba trochę za mało, żeby w kółko powtarzać, że jest kretynem ...

Masz rację palaola, Tylko, że to nie jest tak, że ja go nie lubię albo lubię, bo jest mi obojętny Moja opina na jego temat jest warunkowana tylko i wyłącznie jedną sprawą - zakładaniem o sobie tematów w ilościach przekraczających normę i wyczucie I na podstawie tej obserwacji, jest moje stwierdzenie

Sissy, zaprawdę dziwne masz kryteria i przeczysz sama sobie, bo Cream zakłada wiecej tematów, a twierdzisz, ze go lubisz ... Zresztą obrzucanie ludzi licznymi inwektywami wystawia świadectwo tylko i wyłącznie Tobie, więc już dalej nawet nie wnikam

sissy, jak ktoś jest obojetny, to się nie wysiaduje na topikach tego kogoś po to tylko, aby z nużacą regularnością wytykać mu braki :D:D

Gość dalekodaleko za mgłą
dziewczyny no co wy? Zadedykowałam tę piosenkę Psełdonimowi z nadzieją, że w końcu choć raz wytrwa w postanowieniu:D Dla mnie on ani dziwny, ani kretyn. Znam go, ot i tyle:D:D:D