Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drużka-wróżka

co na prezent niespodzianke dla młodych?

Polecane posty

Gość drużka-wróżka

u nas jest taka tradycja i zwyczaj, że młodym goście z rodziny i bliscy znajomi robią prezent niespodzianke w trakcie wesela dla młodych -jestem drużką i ten zaszczyt przypadł mi -tylko ja nie mam pojęcia co można dać lub zrobić.....??? nie mam pojęcia.. raz kiedyś były sztuczne ognie o pólnocy -ale to odpada bo było w ich rodzinie wesele i pomyślą ze kopia -pomożecie????!!!!!!

Gość drużka-wróżka
nikt nie pomoże nic? :-(

Gość mala_boginka
zależy co lubią młodzi i w jakim stylu jest wesele - może być np. pokaz tańca albo dodatkowa kapela tematyczna (cyańska, meksykańska,...), generalnie może być występ jakiś, tylko trzeba to dopasować do reszty wesela i do młodych. Podaj więcej info to coś pomyślimy :)

Gość drużka-wróżka
hmmmm -on z zamiłowania górski piechór, ona lekko zwariowana cóz wiecej.....

Gość mala_boginka
to może jakiś występ góralskiej kapeli? z pokazem tańców :)

Gość drużka-wróżka
a coś w inny deseń? myślałam nad balonami z helem -ale nie wiem skad hel wziąśc i zeby im 100 lat zaspeiwać pod wpływem helu...

Gość mala_boginka
inne propozycje znalezione w necie: pieczony dzik, czekoladowa fontanna, wrozka przepowiadajaca mlodym przyszlosc, mim (ale nie jestem do tego przekonana), kabaret, wypuszczanie golebi (moim zdaniem tandeta)... no i fajerwerki. A pro pos, nie wiesz może ile kosztuje taki pokaz? :)

Gość mala_boginka
Hel... no cóż, mieszanek z helem używają nurkowie. W sklepie z asortymentem dla nurków albo w szkółce nurkowania powinni mieć albo wiedzieć skąd wziąść. Bo podejrzewam, że musiałabyś po prostu kupić butlę z helem :)

Gość drużka-wróżka
ostatnio fajerwerki i sztuczne ognie były ceneie 500zł -jak zesmy zamawiali innym młodym -takie piekne, dużo i dosc długo to trwało -piękna sprawa

Gość drużka-wróżka
ariyści ze stroniki bior OK 1500ZŁ PLUS KOSZTY PRZEJAZDU -ODPADA...