Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfdf

Aparat ortodontyczny a ósemki

Polecane posty

Gość fgdfdf

Czy do założenia aparatu stałego zawsze konieczne jest wyrwanie ósemek?

Gość fgdfdf
Ja mam niedługo wizytę u orto, ale właśnie odebrałam zdjęcia z prześwietlenia i widzę, że mam ósemki jakby pod siódemkami, które na dobrą sprawę jeszcze do końca nie wyszły... mam małą szczenę, duże zeby i mało miejsca.

Gość fgdfdf
I bałabym się usuwania tych ósemek.. Musieliby tam rozcinać i w ogóle.. na samą myśl ciary mnie rpzełażą

mnie w tym przypadku wyrwali 4 :-) ale u ciebie moze byc inaczej - mnie wyrwali dwie góre czwórki i ani nie widac ze ich nie mam

Gość fgdfdf
Ja jeszcze nie miałam wyrywanych stałych zebów, kiedyś tylko mleczaki, ale podobno ósemki to kiepska opcja

Gość w porzadku
ja slyszalam, ze trzeba usunac 8, powiedzmy ze zaloza ci aparat i nagle te 8 zaczna wychodzic, przesuwac inne zeby i co wtedy? beznadziejna sprawa z tymi 8 :( po **** one wychodza

4 najszybciej sie psuja - dlatego padłe na te - niestety zeby i tak lekko sie skrzywiły od czasu jak mi sciagneli aparat

Gość fgdfdf
Ja mam, wg mnie, ładne ejdynki ale np dwóki to mam takie dziwne i zastanawiams ię ajkim psoobem będa one miały ładny skztałt (o ile tak się stanie).. bo jak oglądałam zdj rpzed i po to lduzie tam naprawdę mieli masakryczne zeby, a po aparacie - hollywoodzkie niemal

Gość fgdfdf
Oooo mam dzisiaj wizytę!!! :D Byłam pewna, że za tydzień. No to dzisiaj się okaże co i jak...