Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zablakana owieczka

jak poderwać dziewczynę po wyjściu z Kościoła?

Polecane posty

Gość zablakana owieczka

co niedziele chdze na okreslona godzine do Kosciola, na te sama godzine chodzi tez sama dziewczyna; od pierwszego razu jak ja zobaczylem cos mnie w niej urzeklo (piekne, czerne oczka ma:)) jak moge ja poderwac?

Gość Człek mądry
zostań kościelnym:classic_cool: takie laski lecą na kościelnych:classic_cool:

Gość dxfcvbgnjhml
wyspiewaj jej zdrowaske do melodii z titanica

Gość zablakana owieczka
ale naprawde mam z tym problem od ponad 3 miesiecy ja widze co niedziele:(, mam duze wymagania co do dziewczyn a ta mnie swa uroda "oslepila"

Gość etx
moment:) ja swojego faceta poznałam w kosciele:P był ministrantem i ciągle gapił się na mnie:P jak szłam do komunii to serce waliło mi przeokrutnie:P potem poczekał na mnie po mszy i jak wychodziłam zwyczajnie zagadał, a potem zaproponował ze mnie odprowadzi bo idzie w tym samym kierunku, nie miałam nic przeciwko bo to zazwyczaj wieczorowe msze były i to na dodatek w zimie:P ale zanim mnie zaczepił to gapił się we mnie chyba cały adwent:P

Lepiej poderwać ją w trakcie mszy... podczas przekażcie sobie znak pokoju... ;)

Gość osama bin dekiel
powiedz jej, że jak nie wyskoczy z Tobą na randkę to rozniesiesz plotkę, jakoby podbierała drobne z tacy🖐️

Gość osama bin dekiel
kardi A niby jak?:( Wejść w ślinę tak od razu? :o

Gość etx
moze stań obok niej na mszy i uśmiechaj się:P w koncu cię zauważy:P

"odwzajemni" - miało być :D (Ja mówić kiepsko w polska języka) :D

ee tam od razu wejść w ślinę to nie, ale puścić oczko, uśmiechnąć się :) w niektórych kościołach ludzie na znak pokoju podają sobie ręcę więc możesz zacząć od tego :)

Gość osama bin dekiel
Ale to jest st00lej z kafeteri, on jak złapie kobietę za rękę to puścić nie będzie miał zamiaru :D i jedynie wjazd policji przerwie mu romantyczną randkę na roratach 🖐️

Gość zablakana owieczka
nu musze wreszczie cos dzialac, wiecznie ten stan nie bedzie trwal, kiedys moze przyjsc z facetem lub zmienic Kosciol moze sprobuje podrywu na dobre slowo;) lub dobry uczynek;)

Gość nieważne jak
ale podrywaj :D

Dokładnie, zmieni Kościół i co wtedy? :) Będzie "po ptokach". Trzeba kuć żelazo póki gorące :P

Gość gość
No wiesz skoro ona ci się podoba to musisz się przełamać i do niej podejść co ci szkodzi. Dlaczeg o miałaby ciebie wyśmiać, że do niej podeszłaś albo zagadałeś. Dziew czyny nie są aż takie złe...Jeśli ci się naprawdę podoba do nie tłum tego w sobie i nie ukrywaj tego, bo znajdzie sobie kogoś innego, a ty będziesz miał wyrzuty sumienia, dlacze go wcześniej jej tego nie powiedziałeś! Mi w przełamywaniu lodów pomogły feromony z http://pherowin.pl , uważam ze to są jedyne feromony na rynku, które działają. Możesz spróbować, być może i Ty dzięki nich staniesz się śmielszy.