Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hula hop..

Wyjazd bez języka ale z miłości prosze o opinie

Polecane posty

Gość powiedzcie mi
bedzie ci ciezko, ale z czasem mozesz sobie wprawic sztuczne kubki smakowe 🖐️

Gość a do jakiego kraju sie
wybierasz?

Gość hula hop..
tzn ze tu mam prace , ale nie mam przy sobie milosci i na dodatek nieciekawa atmosfere w domu , a zagranica bez znajomosci jezyka nie znajde pracy

wybierasz? tez mialam podobna sytuacje tzn nie mialam pracy w polsce ale gdybym wyjechala to tez bym jej nie znala bo akurat tego jezyka gdzie mialam jechc nie znalam

Gość hula hop..
i co postanowiłaś zrobic?

nic nie zrobilam. nie wyjechalam. to byla troche inna sytuacja bo my sie dopiero zaczelismy poznaac i mialam wyjechac zebysmy byli blizej siebie i mogli sie blizej poznac. no ale nie zaryzykowalam. gdybym znala jezyk to bym na pewno sprobowala

Gość hula hop..
no własnie gdybym znala jezyk to bez wahania tez bym wyjechala choc osobno ciężko buuuu a wiemy na pewno ze chcemy byc ze soba, on twierdzi ze tam nauczyla sie jezyka i ja tez tak moge ale byc bez pracy nawet miesiac to dl mnie porazka :-(

Gość gazeta wyborcza
Naucz sie najpierw jezyka troche w kraju a potem majac podstawy wyjedz tam i zapisz sie na jakis kurs jezykowy

wogole nie znasz tego jezyka? ale rozumiem ze wy sie mieliscie okazje dobrze poznac tu w polsce. tak?

ile masz lat?

Gość a co to moze byk
ale powiedz co to za kraj. zapisz sie na jakis przyspiesozny kurs tutaj, zebys chcoiaz trohe lizenla jezyka, ucz sie sama, podstaw. tam idz do roboty typu sprzataczka na zmywak-na poczatek, poznasz jezyk. + bedziesz ze swoim facetem, poznasz nowy jezyk, co wyglada dobrze w cv i mozliwe, ze robota bedzie ok, chcoc moze nie jakas ambitna..

Gość następna głupia
pojedzie a potem pomóżcie, bo mnie oszukał, zgwałcił, okradł i co nie jeszcze...

Gość gazeta wyborcza
Przede wszystkim jak dlugo autorka zna tego faceta i co o nim wie. Bo jak powiedzial jej "kocham" po paru dniach znajomosci to rzeczywiscie bym raczej nie pojechala. Natomiast jesli to dluzsza znajomosc i ma do niego zaufanie to co innego. Niech sie zastanowi co moglaby tam robic, niech nauczy sie chociaz podstaw jezyka a na miejscu niech zapisze sie na jakis kurs, podejmie prace (najpierw byle jaka a potem powoli szuka lepszej) i powoli ponie sie w gore.

a tego chlopaka poznalas w polsce?

Gość hula hop..
kochani to człowiek mojego życia znamy sie 3 miesiace on jeszcze nie byl w polsce ale ja bylam u niego i wiemy ze chcemy byc razem jezyka ang uczylam sie tu przez rok, ale jak oni tam mowia to nic nie rozumie teraz ucze sie sama boje sie ze tam sobie nie poradze choc wiem , jestem pewna ze on mi pomoze

ale to Polak? no angielskiego to jakos sie nauczysz :-) w moim przypadku to byl niemiecki ktorego nigdy sie nie uczylam :-(

no i ja juz taka mloda nie jestem. gdybym miala z 10 lat mniej to moze bym zaryzykowala

Gość kkkghjhjfjhhj
jhhjhjhjhhjjh

Gość uupppppppppp

Gość hula hop..
on nie jest Polakiem ale rozumie mowę polską Jak myslicie warto zaryzykowac dla "kariery" (jesli w polsce mozna tak nazwac) - życie od 1 do pierwszego, miłość zaryzykować uczucie dla wszystkich innych rzeczy

Gość hula hop..
jestem pewna ze chce z nim byc, ale nie jestem pewna wyjzdu do innego kraju gdzie na pewno nigdy nie bede czula sie tak jak u siebie

Gość hula hop..
uppss