Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co kupic

Zamierzam kupic takie 3 ciuszki, jak wam sie podobaja?

Polecane posty

Gość kasia2020
Hmm? 1 i 2 takiee seee :) A trójeczka całkiem całkie, choć za 15 zł nie można wiele wymagać i mieć idendyko towaru jak na zdjęciu, to moje zdanie, być może sie mylę.

Gość nectas
naucz sie czytac. kupujac trzy rzeczy u tego sprzedawcy koszt przesylki wcale nie jest jeden

Gość bjbjbjfbf
1 - raczej nie, 2- nie w omim stylu, ale może być, 3 - fajna ale ta cena coś za niska - bałabym się że to na jeden raz.

spodnie mi się nie podobają, szelki + błyszczący materiał to jak dla mnie za dużo. biała bluzka - ujdzie, ale za bardzo mi się nie podoba ten \'pasek\' na talii z czarnej da się fajne zestawy wykrzesać :)

1. Fajna tylko bez tej wiejskiej przewiechy w pasie 2. Średnie 3. Mam bardzo podobną tylko z kokardą zamiast guzika teraz na sobie ;) i oczywiście mi sie bardzo podoba :p

Gość a dlaczego nie
wszystko ok prócz pozycji nr 3

Gość mashaaa
fuj:/ obawiam sie ze gatunkowo to one beda wygladac adekwatnie do ceny..tzn. tandetnie i tani:/ widac ze to chinska masowa najgorszego sortu,, jej kto to kupuje?:o

Gość andrea22
jej ja to bym nie kupował ciuchów na allegro. trzeba wszystko przymierzyć, bo to co ładnie wyglada na pani ze zdjęcia nie koniecznie musi wyglądac dobrze na nas...