Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włuczykijowa

czy ktos z was widział brzydkie wyrózniające

Polecane posty

Gość włuczykijowa

sie z tłumu dziewczyny, lub takie przeciętne tez sie wyróżniające sie, jeżeli je widzieliscie to co o nich mysleliście lub co miały ładnego w sobie a co brzydkiego.Powiedzcie moze odnajde siebie :D

Gość włuczykijowa
nikt z was nie widział??

Gość aaaniuuuuuuullla
czasami, żeby być pięknym, wyróżniać się wystarczy jeden szczegół

Gość o ku*wa....
delikatność i uśmiech

Gość aaaniuuuuuuullla
spojrzenie sposób bycia sposób rozmawiania gesty miliony takich rzeczy zreszta nawet w jednej osobie każdemu podoba sie cos innego

Gość jeszcze jakbys wytlumaczyl
czasami widuje takie totalne brzydactwa i jedyne co mysle to to, ze nie moge uwierzyc ze az takie okropienstwa sie narodzily :O znaczna wiekszosc jest calkiem przecietna, czesciej mozna dostrzec ladnosc jezeli nie pieknosc w tych szarakach, calkiem sporo kobiet jest naprawde bardzo ladnych ale takie paskudztwa sa zadkoscia i jeszce jak sa mlodziutkie to widzac jej mam nadzieje ze moze z wiekiem ich twarz sie zmieni i chocciaz stana sie niezbyt atrakcyjne gdzie przy odpowiednim makijazu beda w miare ...

Gość fgdfdf
Wszystkjie brzydkie i zakompleksione dziewczyny narzucają sobie styl METALOWY, jedżdżą po ładnych dziewczynach (z zazdrości) i mają się za wielkie intelektualistki :D

zgadzam się. A glany to sposób na dodanie sobie pewności siebie. (zaraz pojadą po mnie wielbicielki glanów)

Gość nmvjv k
ja uwazam sie za bardzo przecitna ale faceci zwracaja na mnie uwage:P mam takie niskie poczucie wartosci ze jak sie patrza to mysle ze jestem gdzies brudna albo cos o mnie zlego wiedza:O

Gość włuczykijowa
nmvjv k - ja mam tak samo jak ty tyle że jak sie patrzą na mnie to mysle czy ze podobam sie czy az tak jestem brzydka, w mojej nowej klasie żaden chłopak jeszcze nie powiedział mi cześć a do tych ładniejszych i owszem gadają, czasem to jest naprawde przykre takie ignorowanie

Ja noszę glany, mam chłopaka i niejeden facet mnie zaczepia. 🖐️ A ostatnio usłyszałam, że jestem słodziutka (i jak się domyślacie, miałam na sobie glany 🖐️ ).

Gość ljjg
a czy moge wiedziec co to są glany bo nie zabardzo sie orientuje :)

Gość włuczykijowa
jestem zbyt niesmiała niestety i mam takie mysli ze oni pomysla że jak taka brzydula smie sie do nich odzywac

Gość ljjg
dziękuje :) zawsze sie zastanawiałam co to są glany, teraz juz wiem :D

Gość włuczykijowa
no tak ale ta moja niesmiałośc ale dlaczego oni mówią do tych ładniejszych a do brzydszych juz nie?

Gość włuczykijowa
mam 15 lat

Logiczne.. nie znasz kogos nie wiesz jaki jest z charakteru.. jezeli ci sie podoba albo widzisz jak gada z innymi tez chcesz z nim porozmawiac :) poprostu włacz sie w dyskusję :)

Gość włuczykijowa
no to postaram sie więcej gadac :)