Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ixcuina

Czy wypada?

Polecane posty

Czy wypada podrywać 16-latka, gdy ja mam 18?:) Chodzi głównie o studniówkę, ale nie pogardzę również dłuższą znajomością...:P

Gość upppp
eeee pewnie ze wypada:)

A ja nie rozumiem, panuje takie przeświadczenie, że to facet ma być starszy... Mam powodzenie, mogłabym poderwać kogoś starszego, ale oni mnie po prostu nie interesują... W młodszych strasznie lubię to, że są bardziej nieśmiali, pokorni i ostrożni.:-) Czy to coś złego? Jeśli chłopak jest dojrzały (ja jestem chyba dość dziecinna jak na swój wiek), to dlaczego nie wypada?

Gość vnn
to jest pedofilia

Gość aaaniuuuuuuullla
pewnie, że wypada co innego jakby miała lat 12, 13, 14, a ty byłabys juz pelnoletnia, bo to juz dziwne by bylo, ale na Boga, przeciez dwa lata to praktycznie zerowa różnica, a to kto jest starszy, to naprawdę nie ma znaczenie:) powodzenia życze:)

tak naprawdę czy te dwa lata w rozwoju psycho-fizycznym coś facetowi dają?:-)

Gość aaaniuuuuuuullla
dokladnie

nono od 16 juz prokurator nie grozi :P ..ja bym z młodszym sie nie chciała spotykac moze kolo 25 te róznice się zacieraja ale zabierac dzieciaka na studniówke to obciach:P

nono od 16 juz prokurator nie grozi :P ..ja bym z młodszym sie nie chciała spotykac moze kolo 25 te róznice się zacieraja ale zabierac dzieciaka na studniówke to obciach:P

Gość tenesma
skoro on ma 16 to tak jakby miał 14 - bo chlopaki to tak 2 lata wstecz zawsze, więc to przemysl... :D

Gość lukier
czemu nie ? ;] mam znajomą która ma 18 lat a jej chłopak ma 16 . ale jak się na nich popatrzy to nie widać różnicy wieku, ani fizycznie ani psychicznie :P