Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobeitkaaaa

odbija mi sie!! ale bedzie wstyd! pomocy

Polecane posty

Gość kobeitkaaaa

Zjadlam przed chwila kielbase. Wiem okropna jestem, bo byla tlusta i w ogole ale juz trudno zjadlam. No i mi sie oczywiscie odbija tak, ze az mnie sama odrzuca a za godzine ma przyjechac kolega taki blizszy kolega i zalozde sie, ze to dzis pierwszy raz mnie pocaluje a tu poczuje kielbase i co?? wstyd!! da sie jakos zrobic by sie nie odbijalo, albo by czuc nie bylo. Przeciez nie bede sie calowac z guma w buzi, bo tak nie lubie!

Gość kobeitkaaaa
no i co z tego przeciez nie z Toba głąbie bede sie calowac tylko z nim

Gość kobeitkaaaa
o widze, ze wszyscy służa rada...

bo nie wiem co ci poradzić :D moz wypij cos gazowanego to ci sie gazowanym bedzie odbijać:D lepsze to niz kiełbacha

Gość kobeitkaaaa
tak idziemy na piwo w sumie, ale mysle, z razem z piwem to juz kielbasa bedzie grana ide zaraz szorowac zeby, ale odbijac sie bedzie dalej

Gość orbit pepermint
zuj gume mietowa...raczej sie nie obrazi zreszta jego tez mozesz poczestowac....i sie nie przejmuj moze on tez jadl kielbache albo czosnek;d

Gość kobeitkaaaa
on jest gumożujem a on ma inny problem. Napisal mi ze nie ma w co sie ubrac hehe normalnie jak baba naczy jak ja :)

Gość orbit pepermint
jak go zaobaczysz to powiedz mu jakis komplement ze ma np. fajna koszulke albo ze fajnie wyglada....bedzie mu milo a Ty zarobis punkt...dobrze ze jest gumozujem...ty tez sie stan gumozujem i bedzie spoko...

Gość kobeitkaaaa
a faceci lubia komplementy??? ja to tak zawsze nie wiem jak zareagowac i przewaznie to jest cichutkie dziekuje :)