Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka_podszywaczka

Aśka podszywaczka her troubles

Polecane posty

nie udzielam tak cennych informacji... za darmo... :P rany dziecinada, po co Ci mój wiek?? no po co? czy to ważne? wybierz sobie sam- 6,7,14,15,16,18,19,20,21,31,36,46,100... naprawdę, mam tyle lat ile zechcesz!

Gość juhasik
chcę znać Twój wiek by spuścić się na monitor, mam nadzieję że masz 6 lat...

Gość juhasik
a do której klasy chodzisz, mieliście juz wywiadówkę..?

tak, mam wywiadówkę ale chyba dopiero za tydzień, syn mi mówił kiedy ale zapomniałam. a co? pójdziesz za mnie? fajnie, bo nie będę musiała się zwalniać z pracy.

Gość juhasik
to nie ja to podszyw

Gość juhasik
to zamiast zając się synem i jego problemami to ty wypisujesz takie rzeczy na forum , moze dasz mu przeczytać ...kiedyś twoja lekturę?

nie ciesz się. nikogo nie spławiłeś juhasie. :O po prostu jestem zmęczona po imprezce i muszę się położyć. a o synka się nie martw, mój mąż się teraz z nim bawi. a zaraz kładzie go spać i przychodzi do mnie :) będzie bardzo miło i tylko pozazdrościć mi możesz. bo pewno Ty przyjemności żadnych nie masz trzymaj się, będzie dobrze kończę, bo mój Skarb właśnie idzie. dobranoc 🖐️

Gość kaszana_111111111
a jak tam ta twoja buraczana rodzinak?

ajajaj jak ja Was lubię. :D jeśli to znów TY- juhasiku, wanilio czy inna kamo29 to DO WIDZENIA 🖐️ pogadam za to chętnie z kims nowym tematy z w/w już mi się wyczerpały... 😭

Gość szatyn_nieogolony
dobra to ja juhasik, zgadłaś więc spadam, PA.............na inny topik :D

juhasik poznam Cię wszędzie, nawet jakbyś miał nick Jan Paweł drugi Twoje głupawe teksty poznam wszędzie, choćby po ograniczonej gramatyce i ortografii, oraz braku sensu Twoich wypowiedzi. pozdrowienia 😘

Gość szatyn_nieogolony
juhasik od czasO do czsO bedzie cie nekał swoimi głuópimi i niegramtycznymi wypowiedziami , ale nie za często abyś o mnie nie zapomniała Mysiu pysiu

Gość szatyn_nieogolony
a na koniec asiuniu zrobię ci analna palcówwę wiem ze uwielbias jak ja to robię, a sam spuszczam sie na mojego keyborda, pozfdrów męża że go musze czsami zastapić :D bizi, bizi Paaaaaaaaaaaaaa