Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka_podszywaczka

Aśka podszywaczka her troubles

Polecane posty

Gość juhasik
Asiu mam dziecko mądre inaczej, tez takim dosrywasz..?

Gość juhasik
jesteś córeńko chyba bardzo młoda i Pani Marta zaraz ci da klapsa

Gość juhasik
i też jesteś sprawna inaczej..?

Gość wpadka
juhasik miał w kieszeni nóż :(

patrząc na ten świat i czytając różne publikacje, wpisy ludzi na przeróżnych forach TAK- uważam siebie za sprawną inaczej, jednak jeszcze inaczej niż Ci mądrzy inaczej o których pisałam wcześniej. wogóle Nietzsche miał rację, tak mi się przynajmniej wydaje. a Niczeanizm chyba mówi prawdę, przynajmniej w dzisiejszym świecie

teraz spadam 🖐️ ale obiecuję że wpadnę i poczytam jakie miłe rzeczy wypisujecie pod moim adresem może jest określenie którego nie znam :P Pani Marta {czesc] dobranoc wszystkim

Gość dziewczyny z zaparciami
Po twoim "wogóle" uznaję, że jesteś też mądra inaczej, a że brzydzą mnie głupie eufemizmy powiem wprost - napuszony nieuk z ciebie :O

Gość juhasik
"w ogóle" [correct !], ale jak na 6 lat wybaczam ci zawiłe arkana naszej ortografii.Co do Nietzschego, to gdyby Hitler zrealizował do końca pewne jego idee dosłownie, takich osobników jak ty "sprawnych inaczej" nie byłoby teraz na tym forum i nudzilibyśmy się z Panią Martą bez ciebie okrutnie...

Gość juhasik
chyba nasza asiunia zbiera siły do kontrofensywy i wyposażona w słowniki wyrzyga nam wszystko z nawiązką !

Gość wpadka
juhasik miał w kieszeni nóż :(

Gość juhasik
dobrze ,że nie węża!

na moment jestem i powiem wprost, że trochę mi przykro po tym co piszecie. nie jestem nieukiem ze słownikiem, czy innym faszystą ( o tym Hitlerze mówię, hihi ale porównanie, mnie, do bólu tolerancyjnej...) o Niczem po prostu słyszałam i o jego podziale ludzi i jak czytałam niektóre posty niektórych ludzi, wydaje mi się że nie mają oni żadnego normalnego życia i wypisują totalne bzdury, piszą chamstwa, durnoty, żałosne topiki, wyżywając się na stronach www... i nie będę ukrywać że takich nie trawię :O bywam tu czasem, cos przeczytam, załamię się i wracam do normalnego życia, normalna jestem a Ty juhasik naprawdę myślisz że mam 6 lat?

Gość juhasik
po tym wywodzie filozoficznym moge dać ci nawet 14 lat i rosnij dalej

ale przyznam szczerze że ten wywód to jeden z moich gorszych, może dlatego że lekko zawiana jestem po imprezce. ale obiecuję się poprawić i więcej nie grzeszyć, a Ciebie ojcze cudowny proszę pokutę i rozgrzeszenie.

Gość juhasik
ile tak naprawde masz wiosenek..?

juhaisik, 14, albo 6, ile wolisz... a powiedz mi w jakim celu Ci ta informacja??? książkę piszesz, czy jesteś redaktorem Pani Domu, który chce opisać średnią wieku kafeterianek

Gość juhasik
moge pisac ksiazkę np. o pewnej Aśce, no więc ile..?