Gość chyba zwariuje Napisano Wrzesień 10, 2008 widziałam dzisiaj w sklepie cudne kozaki, które kosztowały 350zł, ja je chcęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę, dlaczego są takie drogie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba zwariuje Napisano Wrzesień 10, 2008 http://allegro.pl/item435887965_cudne_kowbojki_z_cekinami_2008.html#photo oto link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba zwariuje Napisano Wrzesień 10, 2008 pudło, to nie te, przecież mówię, że w sklepie a nie na allegro, durne podszywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krewka krewetka 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 no te z allegro to....buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...oplułam monitor ze śmiechu.....pięęęęęęęęęękne:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba zwariuje Napisano Wrzesień 10, 2008 moje były piękne, brązowe, do kolanka, tylko ta cena? Cały czas o nich myślę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bambinoo 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 kup se ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach