Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neenaa

DZieWICA i pierwszy raz

Polecane posty

Gość matyldaaaaaaaaaaaa
ale jak to ?

Gość lliix
Czyli już nie jesteś dziewicą :( Nie zraź się ale żonka moja po latch związku marzy , żeby ją trochę zabolało .. takie to życie .

to jeszcze nic pomyśl sobie jaka kapa będzie jak rodzić będziesz, a dzieciaka już nie odepchniesz ręka :o

Gość tejlorykon
No nie kolejny fagas który nie potrafi poradzić sobie z kobietą. To wszystko przez to że masz nieporadnego faceta. Ja mógłbym godzinami próbować cię odprężyć i rozluźnić a nie pakować swój interez na siłę. Kurwa mać i potem musisz pisać na durnym forum twoj facet to ciota...

Gość o tak o taak
sex- musi boleć ale i innych to nie boli jak robią spróbuj i ty!

Gość bolało
mocno... płakałam jak mi wkładał i krwawiłam niemiłosiernie...bol jest taki jak by ktos od srodka napinał nozem ale juz jest dobrze

Gość gość189
hey !! Mam 21 lat, jestem dziewicą, to co opisujecie trochę mnie przeraża :( nie wiem czy poddać się swojemu chłopakowi, boję się trochę tego wszystkiego, a czy jeśli już stracę to dziewictwo i będzie strasznie boleć to przy pierwszym razie robić dalej czy ból jest taki że się nie da nic już robić ?? tylko czekać do następnego razu ??

Gość gośćLayola
Też tak miałam jak autorka tego postu, dopiero gdzieś pół roku później od pierwszego razu miałam satysfakcjonujący stosunek, wcześniej narzeczony nie mógł we mnie nawet zbyt głęboko wejść, bo mnie bolało, odpychałam go rękami z całych sił, jemu potem robiło się przykro z deka i mi powiedział, że jeśli chcę, nie musimy uprawiać seksu więcej, jemu na tym nie zależy, bo on nie chce, żeby mi to sprawiało ból, stwierdziłam, żebyśmy próbowali dalej, następny raz był taki, że wszedł niemal cały, nie czułam ani bólu już na szczęście, ani przyjemności, a podczas ostatniego razu bolało samo wejście, a potem to czułam prawdziwą przyjemność :)

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)