Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutna8989

Poszukuje Pomocy

Polecane posty

witam :( ostatnio miałam miesiaczke 1 lipca , nastepna 29 lipca okolo 15 sierpnia kochałam sie z chlopakiem . stosunek trwal 2-3 minut wg niego nie doszlo do wytrysku .. ja nie mam do dzisiaj okresu .. :( mam bole jajnikow od czasu do czasu , piersi mam twarde .. na twarzy wyszlo mi pare pryszczy jak zawsze przed okreseem .. czy jestem w ciazy czy to cos innego ?

Gość a skąd my to mamy wiedzieć
uprawiasz sex absolutnie bez zabezpieczenia i teraz się martwisz, że możesz być w ciąży? trochę za późno. Zrób test ciążowy i na przyszły raz użyj trochę rozumu.

Gość Antii
spokojnie okres mogl sie po prostu przesunac;) ale najlepiej zrob test... no i UZYWAJ ZABEZPIECZENIA;p

Gość Antii
a od dawna miesiaczkujesz no i czy masz regulafrny okres?

Gość Antii
kup tescik!!! bo sie zamartwisz na smierc!

Gość nie moze byc
zawsze zadziwiaja mnie takie panny i ich teksty-stosunek trwal 2-3 minuty,kochaniutka nie wazne ile trwal przyjmij to raz do wiadomosci!!!

Gość tyle że też się mylisz
i od 29 lipca nie miałaś okresu? Co za różnica ile trwał stosunek. Czasami wystarczy tylko jedno wsunięcie...

Gość Antii
czyli sredno z ta regularnoscia... Hm wiec jutro z rana lec po test!:) A ile macie lat?

no to spokojnie możesz być w ciąży mimo że stosunek trwał tak krótko. Czemu jeszcze nie poszłaś do gina, nie zrobiłas testu z moczu albo z krwi??? Na co czekasz?

Gość Antii
co:O ja tego nie pow! Dziewczyno wmawiasz sobie;) Hejjj usmiech! Uszy do gory:) Zajsc w ciaze nie ejst tak latwo... Uwierz!

Gość Antii
dziewczyno:D I po co sobie wmawiasz?! Kup test na spokojnie zrob i zobaczysz bedzie jedna kreska;D

bezpłodnym łatwo nie jest zajść w ciążę, ale nierozsądnym, które kochają się bez zabezpieczeń tylko na krótko - owszem. A po co w ogóle na to pozwoliłaś, skoro żadne z was nawet przyjemności nie miało? Bezsens zupełny a na dokładke nowe życie... Przecież to się w głowie nie mieści, żeby w XXI wieku przy tylu dostępnych informacjach i srodkach nie użyć niczego... A chociaż znałaś ewentualnego ojca, czy to wakacyjna przygoda i na dokładkę jeszcze jakiś adidas?

Znam ... ;( ale niechce o nim rozmawiac.. on nawet nie bylo moim chloakiem ale po co mam wam wyjasniac wszystko .....

Gość Antii
jej no juz czasu nie cofna wiec po co te slowa?:> Lepiej zajmij sie innym tematem! Zrob test:) Obiecasz ze zrobisz jutro?

Gość Antii
no i nie jestes;)

wygląda na to, że to 44 dzień bez okresu, 15 sierpnia przy ostatniej miesiączce 28 lipca, to jeden z najbardziej płodnych dni - a więc potrzebujesz naprawdę ooooooooooooooooooolbrzymiego szczęścia, żeby wyszła ci ta 1 kreska... Przykro mi, ale tak jest prawda. Pocieszyć też mogę - co drugi głupi ma szczęście, więc jeśli jesteś tą drugą, to może tym razem ci się upiecze. Fakty jednak na to nie wskazują

Gość nie moze byc
dziewczyny czym wy myslicie,mials ochote ok ale pierwsze co to mysle o zabezpieczeniu!!

Gość Antii
ale skoro masz 19 lat to okres moze sie spozniac (jestem w twoim wieku i mi sie ostatnio SPOOOOROOO spoznil:D) poza tym skoro nioe bylo wytrysku to byla tylko ta sub w ktorej jest mniej plemnikow;p

Gość Antii
po 1. wcale nie zjebane po 2. nie wiadomo czy jestes;)

Gość akre
dziewczyno nie tak łatwo sie zachodzi w ciąże

Gość akre
a nawet jak jestes to gratuluje ja mam 4 miesięczną córke jest śliczna kocham ją i zrobiła bym to jeszcze 1000000000 razy zeby miec dziecko dasz rade