Srassy&Fucked 7 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Kiedy to wiecznie naburmuszone coś utka w końcu japę? Kiedy ty wyleczysz się z wrodzonego chamstwa i staniesz się kulturalną osobą czyli nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 40 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Która część? Już im tak jaj nie liż Nie imputuj mi swoich zachowań, amatorze skatologii telefonicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 40 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ściągają tylko spamera i budzą politowanie. Wstyd, że stare baby i non stop kłócą się o koperek O co chodzi z tym koperkiem? Hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 1 godzinę temu Jak można traktować poważnie ludzi, którzy lajkują hejterskie wpisy, gdzie ktoś jeżdżący na wózku notorycznie jest wyśmiewany Tutaj mowa o Salix, Praviku i Śliwce. Ale nie tylko oni to robią. Pravik jest wolny, może Salix z nim się umówi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: O co chodzi z tym koperkiem? Hihi Kłótnie o bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Nie imputuj mi swoich zachowań, amatorze skatologii telefonicznej. Call me bejbe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srassy&Fucked 7 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak można traktować poważnie ludzi, którzy lajkują hejterskie wpisy, gdzie ktoś jeżdżący na wózku notorycznie jest wyśmiewany Tutaj mowa o Salix, Praviku i Śliwce. Ale nie tylko oni to robią. Pravik jest wolny, może Salix z nim się umówi? Przynajmniej nie wymyśla męża jak ty Magdon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 40 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Srassy&Fucked napisał: Przynajmniej nie wymyśla męża jak ty Magdon Podszywać się trzeba umieć, a wychodzi ci to póki co na poziomie tutty paryskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 40 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kłótnie o bzdury Myślałam, że może koperek z ogrodu Borynowej stał się kością niezgody. 🦴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Srassy&Fucked napisał: Przynajmniej nie wymyśla męża jak ty Magdon Cienki ten podszyw. Mój mąż jest bardziej prawdopodobny, bo nie kłóci się ze starymi babami na babskim forum, jak robi to wymyslony mąż od Tajek z tatuażami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszczo welcome 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mój mąż 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Myślałam, że może koperek z ogrodu Borynowej stał się kością niezgody. 🦴 Mam swój posiany ale przykryty flizeliną, bo jest zimno. Ostatni raz zrobiłam grządki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszczo welcome 6 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Znowu tu przyszła. Nawet się nie dziwię, że jest sama. Kto by ją chciał i z nią wytrzymał? Bo musi być jakaś bardzo skrzywdzona przez życia baba A ty czemu jesteś sama łysa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Nie imputuj mi swoich zachowań, amatorze skatologii telefonicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 40 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mam swój posiany ale przykryty flizeliną, bo jest zimno. Ostatni raz zrobiłam grządki Uwielbiam koperek tak swoją drogą. Dodaję go do mnóstwa potraw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 40 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Stękanie i sapanie komuś do słuchawki i onanizm przy tym… dla mnie to żałosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszczo welcome 6 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: bo nie kłóci się ze starymi babami Mąż królika się chyba głównie kłóci z tobom tak że stara babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszczo welcome 6 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Podszywać się trzeba umieć, a wychodzi ci to póki co na poziomie tutty paryskiej. Srassy&fucked 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Stękanie i sapanie komuś do słuchawki i onanizm przy tym… dla mnie to żałosne. Kto by go chciał? Najpierw mnie wyzywał, a później polecał filmy. Totalny upadek człowieka na samo dno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszczo welcome 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kto by go chciał? Ptaszki ćwierkajom że ty ale cie ojszczał 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srassy&Fucked 7 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Podszywać się trzeba umieć, a wychodzi ci to póki co na poziomie tutty paryskiej. Nikt się pod ciebie nie podszywa kulawa brocho tylko to jest satyra tępoto 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srassy&Fucked 7 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Cienki ten podszyw. Mój mąż jest bardziej prawdopodobny, bo nie kłóci się ze starymi babami na babskim forum, jak robi to wymyslony mąż od Tajek z tatuażami. Twój mąż Twój okres twój seks na ambonie czyli wynurzenia podstarzałej Grażyny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Srassy&Fucked napisał: Nikt się pod ciebie nie podszywa kulawa brocho tylko to jest satyra tępoto Moon czy Pieprz? Ciasna podkolanówka uzależniona od sieci i plotek też podszywa ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kto by go chciał? Najpierw mnie wyzywał, a później polecał filmy. Totalny upadek człowieka na samo dno. Ty się przecież slinilaś. Jak normalne pytanie zadajesz, to ja nie mam problemu ci tak samo odpowiedzieć. Totalny upadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Srassy&Fucked napisał: Twój mąż Twój okres twój seks na ambonie czyli wynurzenia podstarzałej Grażyny Musisz spróbować seksu na ambonie, a nie w łóżku jak schorowany człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Ty się przecież slinilaś. Jak normalne pytanie zadajesz, to ja nie mam problemu ci tak samo odpowiedzieć. Totalny upadek Do kogo? Krzywa gębo z czym do ludu? Mnie nie interesuje seks na stole z alkoholikiem bez kasy z długami, który wali prywatą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 40 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Moon czy Pieprz? Ciasna podkolanówka uzależniona od sieci i plotek też podszywa ludzi Ostatnio przez kilka postów zwracała się do mnie bez obrażania, nie wiedziałam co się dzieje, więc też byłam dla niej uprzejma, ale niedługo potem znów zaczęła. Tacy ludzie się nie zmieniają. Dziś namawiała innych na emigrację na nerwice, a motłoch niech tu zostanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srassy&Fucked 7 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Musisz spróbować seksu na ambonie, a nie w łóżku jak schorowany człowiek Ty byś bardzo chciała ale nie spróbujesz bo od ciebie faceci uciekają w popłochu xD byś musiała pułapkę zastawić i siłą brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Do kogo? Krzywa gębo z czym do ludu? Mnie nie interesuje seks na stole z alkoholikiem bez kasy z długami, który wali prywatą A na publiku prawie nogi rozkładałas na tym stole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Do kogo? Krzywa gębo z czym do ludu? Mnie nie interesuje seks na stole z alkoholikiem bez kasy z długami, który wali prywatą Alkoholika bez kasy z długami, który wali prywatną nie interesuje sex z 50 letnią kobietą, więc spokojnie. 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach