Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkaaaa

pomocy

Polecane posty

Gość pinkaaaa

krwiak na bocznej sciance macicy czy ktoras to miala? jestem w 8 tygodniu ciaży dzidzia rozwija sie prawidlowo. (ma juz 12mm). Niestety na badaniu usg ( badanie dopochwowe) lekarz stwierdził u mnie krwiaka na 9 mm. CZy ktoras z dziewczyn miała taki sam problem? jak sobie z tym radzic? martwie sie o dziecko...

Gość a co powiedzial
lekarz? bo chyba jakos o skomentowal...

nie spotkałam sie z tym ale trzymam kciuki zeby wszystko było ok i z Tobą i z dzidzią

Gość terenia190
Ja niestety też nie mogę Ci nic na ten temat powiedziec ale gorąco trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i za 7 miesięcy żebyś tzrymała w ramionach piękne i zdrowe dziecko !!!

ja tez sie nie spotkałam,ale lekarz napewno powiedział ci co to oznacza.

Gość pinkaaaa
na dzien dzisiejszy wiem tylko tyle ze nie zagraza on dzidzi, ale niewiadomo bo krwiak moze sie powiekszyc lub wchłonac w ciaze tyle co mi lekarz powiedział. za tydzien kontrola.

Gość przykre ale moze dojśc to wyle
-wu krwiaka i w efekcie do ...poronienia ! Ale są sposoby farmakologiczne ....musisz pogadac z lekarzem ,jesli to zbagatelizuje to zmień lekarza !!!!!!!! nie daj sie zwieść byle czym !trzymam kciuki !

Był ktos na topiku z krwiakiem i musiał leżec chyba ze 3 tyg. po tym czasie na ponownym badaniu usg wyszło,ze krwiak się wchłonął.W każdym razie wszystko dobrze sie skończyło. Życzę szcześliwego donoszenia i rozwiazania!!!!

Gość pinkaaaa
zastanawia mnie tylko od czego to powstało. trzy tygodnie temu gdy bylam na 1 usg lekarz nic nie wykrył po dwuch tygodniach krwiak juz byl...

Gość pinkaaaa
dziewczyny boje sie. rok temu w 4 tyg poronilam... teraz nam sie udalo ale znnow jakies problemy

Gość pinkaaaa
Jestem z poznania i na dzien dzisiejszy jestem zadowolona z mojego lekarza