Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamambaa

gdzie na 3 dniowe wakacje?

Polecane posty

Gość kamambaa

hej hej! moze Wy mi podsuniecie pomysla... Otoz mam ochote wyjechac jeszcze gdzies w te wakacje. Teraz juz tylko tak na 2 max 3 dni. Co mi doradzicie? Nie moge sie zdecydowac... I nie musi to byc wypoczynek, ale np , tez rozrywka. Myslalam o Heide parku, no ale nie wiem, nie wiem... Moze byc Polska, ale niekoniecznie. Tylko trzeba by bylo zastanowic sie, czy wyjazd dalej oplaca sie czasowo... Licze na propozycje i pomoc ;)

Gość ulalalalalalala
do mamy na wies , akurat sie zaczyna sezon kopania kartofli

Gość kamambaa
hmm takiej opcji, powiem szczerze, nie bralam pod uwage... :O czekam na inne ;)

Gość kamambaa
upupup

3 dni to dla Was wakacje? współczuje... proponuję rozejrzeć się za miejscem możliwie najbliżej miejsca zamieszkania, żeby przynajmniej na droge nie tracic kolejnego dnia, bo wtedy to już nic z tych "wakacji" nie zostanie

Gość gość
Parę osób mi polecało Western Camp jako fajne połaczenie noclegu z wioską z westernu i powiem że warto było tutaj spanie rezerwować. Energy blisko, a na miejscu pełna opcja jeśli chodzi infrastrukturę – boiska, plac zabaw, ogniska, nawet łowisko i konie, także naprawdę wszechstronnie. Poza tym , sam Zator jest fajnym miejscem, spokojnie, cicho, można odpocząć.