Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam tytulu

pilne prosze o pomoc - tytul filmu

Polecane posty

Gość szukam tytulu

Czesc Mam do Was ogromną prośbę. Od dawna chodzi mi po głowie pewna piosenka ale nie znam ani tytułu ani wykonawcy. Kojarzę za to film, w którym była grana może w ten sposób uda mi się do niej dotrzeć. Akcja filmu toczy się na statku. To starszy film. Są tam dwie pary - jedno porządne małżeństwo i jedno dość specyficzne - ona jest młodsza, on obecnie jeździ na wózku, w zasadzie nie ma już między nimi miłości, ona się na nim troszkę mści czy coś w tym rodzaju. Poznali się gdy ona jechała bez biletu autobusem - chyba Francja, to chyba charakterystyczna scena bo jest pare razy powtarzana w trakcie filmu - jego wspomnienia jak ona siedzi z tyłu autobusu. W trakcie rejsu ta specyficzna para silnie oddziaływuje na tą porządną dochodzi bodajże nawet do zbliżenia między kobietami, mąż porządnej myśli o zdradzie itp. Bardzo Was prosze o pomoc ogromnie zależy mi na tej piosence a tylko tak mogę ją odnaleźć. Z góry dziękuje

Gość szukam tytulu
Tak, był, ślicznie dziękuje :)

Gość szukam tytulu
Dzięki śliczne, masz dzisiaj spełniony dobry uczynek ;) już szukam piosenki raz jeszcze pięknie dziękuję :)))

Gość szukam tytulu
chodziło o slave to love :)) juz slucham raz jeszcze dzieki :)

Gość szukam tytulu
Hmmm gdybym się dłużej zastanowiła to pewnie jeszcze bym znalazła jakąs zagdkę filmowo-muzyczną ;) póki co słucham tego utworu, aż śmieszne bo chodził on za mną już jakiś rok a tu prosze pare minutek i dzięki Twojej pomocy już się nim cieszę :)