Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra/

rozjaśniłam włosy !

Polecane posty

Gość masakra/

Rozjaśniłam włosy rozjaśniaczem, swoje naturalne mam mysi blond wyszłam zupełnie biała coś jak Christina Aruilera :/ wygląda to bardzo nie naturalnie !Pocieszam się że nie jestem kurczak ale taki jasniutki jak neon blond :/ Chciałabym zrobic na to jakic naturlany blond - zadnych pasemek ciemniejszych jednolity kolor, ale słyszałam, ze teraz nawet zielń może mi wysc ja tych rozjasnionych !

Gość tralalalalapara
moze poczekaj 2 tygodnie i jakas farba pofarbuj...wellatone 12/01 naturalny blond czy cos..

ja tam slyszalam ze zielen to moze wyjsc na czarnych jak sie rozjasnia... u mnie wyszly rude na poczatku xDD ale na blondzie raczej nie powinno sie tak dziac... w sumie to jasny kolor a ty chyba chcialabys troche sciemnic kolorek ?

Gość sdfghjklollioioi
napewno nie wyjdzie cii zielony no chyba ze pojdziesz na basen i zmoczysz wlosy w chlorowanej wodzie :P kup dobra farbe tylko nie te palett czy jak to sie pisze bo włosy zniszczysz . jakim rozjasniaczem robilas te wlosy?

Gość masakra/
Rozjaśniałam rozjaśniaczem Goldwel jakoś tak, niby profesjonalny fryzjerski - nie wyszły żółte ale kompletnie białe ;/