Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdgfbfg

OD MINETEK WARGI SROMOWE MI SIE ZWIEKSZYLY EHHH

Polecane posty

Gość dfdgfbfg

kiedys mialam male te wargi wewntrzne ..wystawaly leciutko ..natomiast od kiedy moj facet robi mi mintk ( 2 laa juz ) to moje wargi sa okropne ! tzn.wystawaja mi bardzo ;/ sa wydluzone ;/ wszystko dlatego ze on w czasie minetki mi je ssie bardzo mocno i rozciaga ;/ jak mam mu powiedziec zeby przestal ?? to nie boli ( wrecz przeciwnie rozkosz na maxa) ,ale wkurza mnie to ze pozniej tak to wyglada :(( i juz nie wraca do wczesniejszego wygladu tylko sa porozciagane;/ tez tak macie ??

Gość nie wiem jak mogą się rozciągn
ąć wargi:O W kazdym razie może yłas młoda, koleżanko, bo wargi powiększają się na skutek działania hormonów. W okresie menopauzy przerzedzi Ci się futro na bobrze, wargi zrobią się mniejsze i cieńsze, a na starośc w ogóle ściany pochwy robią się cienkie i suche, tak samo wargi i wszystkie narządy zewnętrzne. Kiedy jest się dzieckiem tez nie ma się wystających warg, sa blade, małe, schowane.

Gość annick
a jak ja byłam dzieckiem, to właśnie się bawiłam tymi wystającymi wagrami sromowymi, jedna była trochę dłuższa to ją sobie skręcałam. oczywiście nie wiedziałam, co to i po co i że ma związek z seksem ;) no i się rozciągnęły, dość nieładnie. na szczęście facetowi to nie przeszkadza

Gość dfdgfbfg
tylko ze jak zaczelam wspolzyc z moim chlopakiem to mialam 19 lat ( pierwszy stosunek)... teraz minely 2 lata juz i sa one inne ;/ te wargi ;/ rozciagniete;/

Gość nie wiem jak mogą się rozciągn
No to chyba już nie byłaś takim małym dzieckiem, tylko miałaś ok. 10 lat i zaczynałaś dorastać.... I one się nie rozciągają, tylko rosną, zmieniają kolor, robią się grubsze, lepiej ukrwione itp. Po prostu. Jak Wam na starość "zwiędnie" cipka, przestaniecie czuć przyjemność, w ogóle ją czuć, to zatęsknicie nawet za takimi "rozciągniętymi" wargami:P

Gość minetta wiolettta
od seksu sie rozciągają

Gość srają a nie rozciągają
Mam 36 lat, uprawiam seks regularnie z minetkami, ciamkaniem i ssaniem i jakoś nic mi się nie wyciągnęło. Wargi mniejsze mam mniejsze od większych i schowane w środku. Nic nie dynda, nie wystaje i nic się nie rozciągnęło:)

Gość annick
pewnie dlatego, że masz takie małe i schowane ;) ja pamiętam jak moje wyglądały kiedyś, a jak teraz