Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na marginesiee24

W co ONA sie kur.. bawi ????!!!!

Polecane posty

Gość dramatyczna chanel
a ja chyba wiem , co jest z tymi dziewczynami bo jak czytam o ich zachowaniu to zupełnie jakbym czytała o sobie - są takie opcje: po pierwsze dziewczyny czują to że wam na nich zależy - ale raczej nie są z tego zadowolone bo chodzi wam głównie o .... seks (ciągle powtarzacie tu że są atrakcyjne, że was pociągają, ze jesteście napaleni) - a to kobiety wkurrrwia niemiłosiernie po drugie - możliwe że ptrzez dłuższy czas były same, przyzwyczaiły się i nie moga sie dostosować do tego, ze ktoś teraz czeka na smsa, telefon, spotkanie - mają swoje zwykłe codzienne sprawy i wolałyby żeby nikt im w tym nie przeszkadzał no i trzecia opcja - nie jesteście ich wymarzonymi mężczyznami ale nie chcą definitywnie konczyć znajomości bo aktualnie nie maja nikogo innego, więć ciągną tę znajomość tak profilaktycznie co by nie zostać samą. ja łączę w sobie te trzy możliwośći - i dlatego jestem wciąż sama

Gość oiopium
własnie kobiety zwracaja uwage na takie drobnostki, jak np. zalezalo mi na facecie to w momencie znalam jego date urodzin, ulubiony kolor i w ogole wszystko. sprawdziala cie z ta data, zeby sprawdzic czy sluchasz co do ciebie mówi. widocznie nie sluchasz :O

Gość oiopium
swoja droga nie głupia ta kobieta :)

Ale to nie jest żaden wyznacznik tego czy zależy, czy nie zależy. Ja zawsze pamiętałem daty urodzin i imienin moich byłych dziewczyn. Pamiętałem o naszych rocznicach, itd. No ale co z tego, i tak byłem zawsze olewany ;)

przeginacie z tymi urodzinami. jakby urodziny były wyznacznikiem czegos.

hmm ja osobiscie jestemm oschla na początku, nie afiszuje sie z uczuciami, jest to odbierane jako olewanie. a urodzinach zwykle pamiętam, o ile o nich wiem. jeśli przekładam spotkania to mam jakis powód i nie jest to olewanie. Jeśli się nie moge zjawić na umówionym spotkaniu, znaczy ze jest ku temu jakis powód, jesli się oddzywam do kogoś przed i po odwołabym spotkaniu znaczy ze wclae nie olałam tego kogoś. Czy tak trudno jest zrozumieć, że moze komus cos wypaść, lub moze nie wiedziec o urodzinach? czyżby było to mierzenie kogoś swoją miarą?

oiopium - ale nie każdy ma pamieć do dat, a jesli nawet komuś zależy na kimś to data urodzin nie jest jeszcze wyznacznikiem czegos./

deko - zamieszałaś mi w głowie tą wypowiedzią. No bo jak tak sobie przeanalizuje powody, dla których ta dziewczyna przekładała ostatnio nasze spotkania, to faktycznie jakieś tam konkretne były, poza ostatnim. No ale z drugiej strony czy to nie jest tak, że jak kobiecie zależy, to robi wszystko żeby się z facetem zobaczyć? Pamiętam moje poprzednie związki, gdzie na początku było mocne zauroczenie i nie było żadnych wymówek ze strony dziewczyn. Zawsze znajdowały dla mnie czas.

\"Pamiętam moje poprzednie związki, gdzie na początku było mocne zauroczenie i nie było żadnych wymówek ze strony dziewczyn. Zawsze znajdowały dla mnie czas.\" każda kobieta jest inna, mówienie, że skoro wcześniej innym zależało i cięgle były obok jest żałosne... taki przykład: nie lubię jak mnie ktoś dotyka po brzuchu, nieważne - miętosi czy głaszcze, ale facet namiętnie mimo moich słów to robi. więc po raz n-ty mówię, że nie lubię, na co słyszę: ale większość dziewczyn lubi.... tez sie tak zachowywałam, bo chociaż bardzo mnie ciągnęło do jednego z kolegów, to wiedziałam, że tylko na płaszczyźnie fizycznej się dogadujemy, a poza nią w ogóle do siebie nie pasujemy... więc raz się przytulałam, innym razem mówiłam, że nie mam czasu.... uważam się za osobę praktyczną i po prostu nie chciałam się zakochać, bo wiedziałam, że z tego nic nie wyjdzie