Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aulllee

kobietki po porodzie przeczytajcie bo zwarjuje

Polecane posty

Gość aulllee

jestem 4 miesiace po porodzie miesiac karmilam okres dostala,m w zeszlym miesiacu teraz powinnamm miec drugi i nie mam juz tydzien co moze byc ? boje sie

Gość blue-true
spokojnie, zanim okres po porodzie dojdzie do siebie to musi upłynać troche czasu :) nic sie nie przejmuj :)

Nie martw się tak czasem bywa po porodzie. Hormony szaleja i nie zawsze miesiaczki bywaja regularne. Bedzie dobrze

Nie martw się tak czasem bywa po porodzie. Hormony szaleja i nie zawsze miesiaczki bywaja regularne. Bedzie dobrze

Gość whitney
dostalam okresu po 8 miesiach po porodzie. nastepny tez sie spoznil jkis tydzien ale tez mialam stracha!!! i tez myslalam ze jestem w ciazy. radze uwazac. mysle ze to sprawa hormonow, wszystko musi sie na nowo ulozyc w naszym ciele

Gość marta1979...
dodam,ze po porodzie bardzo latwo zajsc w ciaze.

Gość kundrie
nikt i tutaj nie powie, co ci jest :o jeżeli uprawiałaś seks jest prawdopodobne, ze mozesz być w ciąży, mogą to fikac hormony... moze być duzo przyczyn - na forum nikt na pewno nie powie co moze co dolegać.

Ja dostałam okres 2 miesiące po porodzie (a do dziś karmię piersią) - i od początku był regularny. Zrób test, to będziesz wiedzieć. Bo tak, to na dwoje babka wróżyła.