Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki problem mam...

problem intymny po cc

Polecane posty

Gość taki problem mam...

miesiac temu mialam cc. ze czuje sie dobrze, nic nie boli, podjelismy z mezem probe wspolzycia... no i katastrofa. bolalo mnie tak bardzo, ze musielismy przestac. nie rozumiem tylko dlaczego??? przeciez mialam cc i tam na dole zadnych naciec. czy powodem tego moze byc, ze mialam skurcze porodowe przez ok 3 godz, a dopiero potem trafilam na stol, na cc??? a moze za wczesnie na seks?

Gość bebka kabe
a ile czasu odczekalas?

Gość taki problem mam...
4 tygodnie odczekalam... czy to za malo??? wydawalo mi sie, ze bedzie ok, bo to przeciez brzuch mi cieli, a nie tam na dole, a tu taka katastrofa...

widocznie zaczełaś za wczesnie ,poczekaj jeszcze dwa tygodnie .... okres pologu trwa 6 tyg bez wzgledu na to czy rodzisz naturalnie czy przez CC

Gość bebka kabe
dokladnie, tu nie chodzi o wejscie do pochwy, czy bylo naruszone czy nie, chodzi o to, aby w macicy wszystko ci sie wygoilo. zle zrobilas, ze tak wczesnie zaczelas. lekarz nie powiedzial, ze powinnas odczekac 6 tygodni?:O miejmy nadzieje, ze nie bedzie z tego gorszych komplikacji...:O

musisz poczekac az macica ci się obkury- a te przepisowe 6 tyg - nie jest ot tak :P poprostu kobieta musi miec czas na dojście od siebie ! nawet jesli psychicznie czujesz się gotowa- to wierz mi fizycznie mimo cc na pewno jeszcze nie . tez miałam cc i do głowy by mi nie przyszło tak wcześnie experymentować - bo brzuch powiadasz cieli - a macicy to nie ? :O

U mnie trwalo pol roku nim sex zaczal sprawiac przyjemnosc do tego czasu niestety bol i lzy coz to jest efekt uboczny CC

Gość terenia190
ja nie miałam takich problemów. Urodziłam dziecko przez cc, a po 3 tygodnich gdy przestałam krwawić zaczeliśmy współżyć z mężem. Mnie nic nie bolało. Krwawić po seksiku tez nie zaczęłam. Może poprostu u Ciebie to mimo wszystko za szybko? Każda kobieta jest inna i inaczej reaguje organizm !