Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Higiena intymna a tipsy.............................................

Polecane posty

Gość anka baranka 2 kije
tez sie nad tym zastanawialma wczoraj i o dziwo na tym samym przykładzie...jednym slowem lipa:o

koorva, jaka ona jest brzydka :O a ja podejrzewam, że wygląda to tak, że se paznokciami wydłubują rodzyny a potem szczoteczkamyją te śmierdzące szpony :O

Gość po prostu nie podcierają
i już mnie ciekawi używanie tamponów :)

Pomijając jej cały ryj i i IQ To powiedzcie mi czy jak wejdzie jej goowno pod tego tipsa to ona to pilnikiem wydłubuje ? :o Czy wogle nie wyciera tylko obsycha a potem wykrusza to tymi tipsami ?:o

Gość Cherrigirl
No to może się wogóle nie podcierają, żeby nie zniszczyć tipsów :P

Gość ollllllllllka
ja kilka razy załoyłam sobie zel na paznokcie bo obgryzałam ,przestałam obgryzać ale cholerka zarazili mnie grzybucą paznokci:/ naslę im sanepid mają too jakw banku.

przeciez ona nie jest w stanie podetrzec paierem tyłka:O chyba ze tipsami zdrapuje :P

jak się podmywają, jak sie podcierają co robią i jak sobie radzą gdy im moneta na ziemie spadnie.....jak myją włosy... jak funkcjonują :) i jak sobie w cipce grzebią hehe:p

pomaranczowy ---> juz mi się podobasz :classic_cool: lubie uperdliwych skurwieli, bo podnoszą adrenalinę :classic_cool: Tak, ze odbieram to jako twoją zaletę a nie wadę ;)

Warkocz dobrze mówi to narta jest i koniec! {zły} Ale zrobić nartę w stringach nie każda potrafi Swoją droga byłam świadkiem jak trzem takim pannom z tipsami upadła moneta na chodnik i dobre pięć minut radziły jak ją podnieść....

jak to jak??? to przeciez bardzo proste... nawijaja sobie watę wokółł tipsa i wygląda to wtedy ja duży wacik du uszy...tak się podcierają:P

oj kłócicie się a ja uważam ze na stringach to raczej łyżwa się robi :P

tylko sporty w postaci wytartej na majtach :D:D:D inaczej nadało by się saneczkowanie ;) miałaby czym się górki przytrzymac przy hamowaniu :P

Gość marysia2222
ja mialam tipsy , bo obgryzalam paznokcie i sobie pomyslalam ze moze zalozenie tipsów oduczy mnie tego , ale nie mialam takich dlugich szponów, ale i tak mialam np problem z zapinaniem guzików, a o tych innych zeczach to juz nie wspomnę. masakra.

Gość chyba wiem jak się podmywają
szczotką do szorowania kibla!

Gość a wystarczyłoby
podnoszenie monet z podłogi, lub np igły ze stołu jest wyczynem nie lada... :) Chyba ze takie DAMY nie schylają się po kasę, ani nie przyszywają guzików :D Ps. obliczono kiedyś, ze długie paznokcie odbierają kobiecym dłoniom ok 20% sprawności manualnej. bo pisac nawet się nie da normalnie :p

a taka jak ta na fotce to umie wogóle pisac?:O ona ma problemy z mówieniem :O

ooo co do pisania- dodam jeszcze pisanie smsów :) stukanie tymi wielkimi szponami w malusieńką klawiaturkę :)

Nic nie robią !!! siedza, pierdzą, bekają, dłubią w zebach nosie i uchu :o A jak wychodza na zewnątrz to udają ze sa takie cool:classic_cool: