Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa kredeczka

nikt mnie nie kocha, jestem sama, nieszczęśliwa

Polecane posty

Gość malinowa kredeczka

nikt mnie nie kocha, jestem sama, nieszczęśliwa :(((

Gość Konrado
:) Przytul się do komputera.

Nie łamcie się dziewczyny, ja też do niedawna tak miałam aż pojawił się ktoś zupełnie niespodziewanie... Ponoć najlepsze zawsze przychodzi kiedy się tego nie spodziewamy :)

Gość malinowa kredeczka
hej sexy lady :-)

Gość iza4322
mnie też , nadodatek spuchłami twarz od zęba juz trzeci dzien na antybiotyku i róznicy zadnej .mam dosyc juz wszystkiego

Gość maly ksiaze
eee to sie ciesz przynajmniej ze nikt sie toba nie bawi tak jak mna :P

Gość malinowa kredeczka
Hakuna matata masz taki optymistyczny nick :-) cały czas mam nadzieję...eh

Gość Spanish Inquisition
Ja was mogę obie kochać na raz :D

NO Kredeczko:-D Hakuna-Matata--->>ja tez chce tak niespodziewanie:-( chce byc kochana,aby mnie ktos przytulil,pocalowal :-O buuuuuuuu

Gość mellow yellow
ja jestem z kims pare lat i tez nie jestem kochana,to dopiero przykre.chyba dopiero zdalam sobie z tego sprawe niedawno,niby wszystko jest ok ale,czegos brakuje.ciezko sie wyrwac z takiego ukladu...

zdradze wam sekret kobiety. Kobiety ze sklonnosciami depresyjnymi oraz dolujace sie nie sa przez facetow postrzegane jako atrakcyjne.

Gość malinowa kredeczka
rozstałam sie z facetem stwierdził, że nie wie czy mnie kocha, czy chce zze mna byc i nie wie kiedy bedzie wiedział... no i że nie chce mi niczego obiecywać... twierdzi, że za malo mi zależało, a mi bardzo zależało...poryczałam trochę, zaczęłam mu tłumaczyć, a on swoje... doszłam do wniosku, że nie zmusze go do kochania a na pewno nie bede czekac na jego decyzje. Najgorsze to, że racuję z nim w jednej firmie i musze go codziennie oglądac... brrr Jak zaczęłam go olewać to zaczął za mna łazic, ale ja juz mu nie ufam. Trudno się przyzwyczaić teraz do bycia samemu, te wszystkie weekendy, wieczory, pary... ehhh ;(

Rozumiem, każdy tego potrzebuje, to normalne... Ale pocieszę Cię :P Nie mogę się z Nim widywać tak często jakbym chciała bo niestety dzieli nas odległość 100 km...więc widzisz, życie mnie nie rozpieszcza :D :P Będzie dobrze, zobaczysz :D

mellow yellow-to czemu nie odejdziesz?????nie rozumiem takich kobietszukaj szczescia gdzie ina dziej:-D

Gość mellow yellow
wlasnie sie rozbeczalam.....po kolejnej wczorajszej awanturze juz nie chce mi sie walczyc....i wierzcie mi ze tez chcialabym przytulenia,i tylko uslyszec nie mart sie bedzie ok....na to jednak nie moge liczyc,nie od niego...

Gość malinowa kredeczka
kurna kisimy się z jakimis durnymi patałachami, bo nie chcemy być same... cały czas liczymy, że taki durny stanie sie naszym wymarzonym księciem z bajki...

Gość malinowa kredeczka
ja tam wierzę, że jest gdzies mój książe z bajki i że go spotkam :-) Hakuna - matata ku pokrzepieniu serc :D

Ale wiecie co ja mam dla Was radę, jeżeli chcecie kogoś znaleźć ;) To banalne ale wychodźcie jak najczęściej z domu, na różne imprezy itp. Wielu ludzi narzeka na samotność, ale nie robią nic żeby to zmienić, tylko czekają aż wymarzony/a stanie przed drzwiami... Może warto też przyjrzeć się sobie i postarać się coś zmienić?

Gość mellow yellow
nie wiem dlaczego.mowisz ze nie rozumiesz takich kobiet...to nie jest tak jak sie wszystkim wydaje.spakuj sie i odejdz.gdzie?do parku?na dworzec?do znajomych?chyba najpierw musze sobie wszystko poukladac w glowie,moja rodzina ma przyjechac za tydzien a my spimy w oddzielnych pokojach...wczoraj powiedzial ze ma ich w gdzies,i od tego sie zaczelo...mam dosc

Gość malinowa kredeczka
mellow koteczku :) mówisz mu, żeby przytulił?

Gość malinowa kredeczka
Hakuna to jakiś paradoks, ale ja czuje sie samotna ale nie chcę nigdzie wychodzić :/ na jutro mam zaproszenie na parapetówkę u koleżanki. musze się jakoś zmusić i wyleźć z tej skorupy

ja tak sobie postanowilam:-D za tydz,.sie bronie i licze na to ze dostaen sie na mgr jeszcze w tym roku bo nie chce nic tracic:-) mieszkam w malej miejscowosic ale dojezdzam do Pozna.do pracy...ale postanowialm zamieszkac w Pozn.po pierwsze wkurzaja mnie dojazdy:-P a po drugie szkola....no i trzecie:-D pora zaszalec,pochodzic na imprezki i kogos poznac:-D u mnie we wsi nikogo nie poznam siedzac w swoim pokoju i wzdychajajc do tego DUPKA:-P musze sie zmienic:-)