Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marceliona

włosy-jak o nie dbacie,jakich kosmetyków uzywacie do ich pielegnacji

Polecane posty

mam wlosy za ramiona,wycieniowane.po wakacjach byly w koszmarnym stanie.slonce,lokowka,prostownica-wycierpialy sporo i wygladaly okropnie.poszlam do fryzjerki,podciela to co trzeba,i teraz zabralam sie za ich regeneracje.zaopatrzylam sie w nafte,olejek rycynowy(chcialam kokosowy ale znalezc nie moglam).zadziwiajaco dobrze dziala na moje wlosy szampon joanna z apteczki babuni nawilzajaco-regenerujacy z miodem i mlekiem,i maseczka joanna naturia z lnem niebieska.juz jest lepiej,wlosy nie sa takie sianowate.a jak wy dbacie o nie?

ja ostatnio zmienilam kosmetyki na te tańsze.bardzo duzo wydawalam kasy na nowe szampony i odzywki,a te z nizszej polki omijalam.ale moj budzet nie pozwala mi za bardzo na rozrzutnosci ruszylam na zakupy z zamiarem kupna tanich kosmetykow.wlosy myje szamponem eva natura3zioła,na zmiane z tym co isanka,wydaje mi sie ze ta apteczka babuni to podroba dosc drogiego szamponu z salonu fryzjerskiego,jest bardzo dobry dla mnie.odzywke mam aktualnie mr.potters z bursztynu,wloski sa mieciutkie.staram sie nie rpsotowac,bo wydaje mi sie ze gdy juz sa naprawde ladne i miekkie to po nawet 1 wyprostowaniu juz jest cos nie tak.nie susze suszarka,pozwalam im schnac samym

Gość włosy kreconeeeeee.fvsdgsfdgfd
A ja byłam u fryzjera ostatnio podcielam koncówki. I teraz równiez zaczynam o nie dbac :] A kosmetyki do włosów - uwielbiaaaam. Miałam juz elseve, palmolive, barwe, joanne, head and shoulders, clear, mam jeszcze : garnier i herbal essenses- to najlepsze do moich włosów narazie, garniera uzywam teraz. No i mam włosy krecone, prostuje czasem;( Zniszczone są.. ;( uzywam czasem jajka, olejkurycynowe, miodu. Jedwab mi sie konczy własnie. Co jeszcze robicie? i piszzcie jaki macie włsoy proste krecone, z łupiezem, puszące sie.

ja mam takie z tendencja do wywijania sie i puszenia,ale to dlatego ze sa wycueniowane.jak mialam kiedys rowne nie bylo z nimi kłopotów

ja podcielam tez wlosy po wakacjach,bo konce byly doslownie nie rozdwojone ale roztrojone ;) ostatnio skonczyly mi sie wszystkie kosmetyki do wlosow i z naprawde cienkim portfelem udalam sie na zakupy z nadzieja ze znajde jakis tani szampon i odzywke.kupilam mr.potters aloesowy,byla promocja szampon+odzywka.tak normalnie nie kupilabym bo wydawalo mi sie ze to nie warte tej ceny nawet no ale kasy nie mialam a na nic innego mi nie starczylo.i szczerze sie zdziwlam,bo uzywam juz 3 tyg tego i mam sliczne wlosy,ladniejsze niz po dove,ktory ostatnio lubilam.

Gość włosy kreconeeeeee.fvsdgsfdgfd
marcycha a jakie masz włosy? krecone? czy jakie? opisz je

krecone chyba nie sa,wywijaja sie i maja tendencje do falowania,ale to chyba dlatego ze sa wycuieniowane na calej dlugosci,bo jak mialam kiedys rowne to nie wywijaly sie tylko puszyly czasem

fryzjerka mowila mi zebym stosowala takie mleczko prostujace kalllos albo kadus(nie pamietam nazwy) i prostowala bo bedzie ladnie,ale ja juz prostowac nie chce bo mi wtedy mocno wypadaja