Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dzis nie jutro to kiedy

Feministka a później nieoczekiwany zwrot akcji

Polecane posty

Dla gwiazd to ten świat jest tu wrogi w tym miejscu Myślisz hip-hop to niebo z cyckami na wierzchu Z tą postawą to zęby znajdziesz pod nogami leszczu Hajs to dla plebsu główne marzenie Nieważne ile masz, bo mogą mieć pojutrze ciebie zajebiste madre trafiajace z przeslaniem teksty, nie wiem czemu mowisz o ludziach pokroju mezo myslalam ze gadamy o HH a nie o disco polo....

mam ochote podejsc do tego jacusia i przypierdolic mu z calej sily z jakies palki bo wypaczyl obraz polskiego rapu co za debil.....:/ mezo zeby tak spalili cie na stosie !!!!

nie, musiałem :D pliz, kobieto, ten tekst z cyckami jest najlepszy na świecie :D:D:D:D nawet Jujitsu przegrywa :D:D:D

a co do mojegop owczesnego problemu juz tak abstrachujac od tej pogawedki to moze po rpostu to oleje i zastosuje metode rucha peji: ze trzeba byc twardym i nie mozna sie pierdolic albo: co mnie nie zabije to wzmocni.... albo: najlepsza obrona jest atak.widzicie jaki ten HH madry on mi pomaga chociaz wiem ze te teksty dawno temu kto inny wymyslil :D

Gość Made in Japan
Najlepsza jest tajemna technika gejszy Na-Ga-Ci-Pa Z ZAS KO CE NIA kazdego powali