Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dzis nie jutro to kiedy

Feministka a później nieoczekiwany zwrot akcji

Polecane posty

Gość hush.......
No ale czego oczekujesz? Mam Ci wkręcać, że królewicz sie przytelepie sam do łóżka śpiącej księżniczki? Skoro lubisz bajki, to proszę bardzo. Ale jak nie ruszysz swoich słodkich czterech liter, to najfajniejszy okres życia spędzisz na biadoleniu, spaniu i bezproduktywnych marzeniach. Nie studiujesz? Nie masz zainteresowań? Nie łazisz na imprezy/ DKF-y/ ulubiona wietnamską zupę czy spotkania hodowców ślimaków? No to jak masz kogoś poznać.

przerost ambicji haha a co mam sie meczyc z jakim gniotem? i na sile probowac cos stworzyc ? tak sie nie da! kiedys kochalam sie trzy lata w jednym facecie i chodz kolezanki mowily:brzyyyyydal to on i tak mi sie podobal... Dla mnie byl boski!

Gość miś the pluszak - na poważnie
ja byłem kilka razy na spotkaniach hodowców ślimaków . Nie warto same śliskie tematy :(.

Gość hush.......
No to jak facet Ci powiedział "odpierdol się", to albo zahaczyłas o niewłaściwy target, albo naprawdę dałaś mu się we znaki ;) Czy to nie miłe? Pozbawił Cię złudzeń od razu. Lepsze to niż usłyszeć "ty kurwo" po kilku miesiącach. Mysl pozytywnie.

Gość hush.......
Misiu the pluszaku - a próbowałeś spotkań hodowców krabów? Bywają uszczypliwi, ale niektórych to kręci.

jasne ze studiuje i mam zainteresowania, czesto chodze na koncerty hip-hopowe tylko ze ja lubie luzne ubranka,dresy,czapeczki nie ubieram sie w zadne mini bo dla mnie to zalosne. Lubie wygodne ciuchy i cenie sobie taki styl moze faceci sie go boja...?

ja mam jedną taką znajomą, ma podobne podejście do życia - doopy nie ruszy żeby coś "wyhaczyć" a płacze non stop, że jej się nie trafia żaden Ę Ą mancizna żeby przyszedł i powiedział Aj Low Ju Bejbe i bądź moja sory, tak się nie da

Gość miś the plushakk
Chłop boi się brzydkich bab a w szczegolności bab grubych . Jesteś skazana na to co CI się przypałęta taki los kobiet .

no ale zrozum ze ja nie bede lacac za facetem dla mnie to upokorzenie skoro wychodze z domu poznaje nowych ludzi to jak bym miala sie komus spodobac to niech sam zagai:/ a skoro boi sie zagaic do dziewczyny dla mnie jest ciota !

Gość hush.......
No i się wyjaśniło. Ja wśród hip-hopowów tez bym nikogo nie znalazła ;)

jak ja chuda jestem myslisz ze kazda gruba i brzydka chodzi w dresie? buahaha masz taki ciasny umysl czlowiku nie dziw bo zamiast mozgu masz trociny:/ powiem tak uwazam ze jestem atrakcyjna.... mozna mnie pokochac z pewnoscia nie jestem gruba i brzydka chodz przepiekna tez nie jestem

a co wy macie do hip-hopowcow? to bardzo pozadne chlopaki! inteligentne teksty i cięte riposty to mi si podoba w tej muzyce a nie jakies sralalalalala

inteligentne teksty??? szczególnie w polskim hip-hopie jest ich mnóstwo będę cię brał w aucie cie cie sweet :D:D:D:D i cięte prawie jak komary nad mazurską latryną latające :D

Gość miś the plushakk
Jako miś mam trociny albo pakuły w swoim całym ciałku :) Podałem tylko co odstrasza facetów w kobietach Waga 85+ i uroda poniżej przeciętnej. Kobiety patrzą na stan portfela i sylwetkę wybranka. Atrakcyjne dziewczyny zawsze są zaczepiane wystarczy takiej zapytać : zawsze zawsze zawsze ktoś się koło niej kręci :D

nie waze 85 ani tez nie jestem jakas brzydka... sa zaczepiane chyba w amerykanskich filmach :/ sluchaj piosenka sokola bede bral cie to NIE JEST hip-hop i byla nagrana wylacznie dla zwaly posluchaj jego calej plytki witam was w rzeczywistosci i stwierdzisz ze sokol to naprawde inteligentny facet...:P och boze pewnie mezo tez jest hip hopem.. pamietaj ze dobrego polskiego HH nie uslyszysz w radiu albo w telewizji.

Gość pluszak kontra P
ps jeździmy Ci za tą feministkę :P :D :O Ktos znajdzie się i dla Ciebie ale na bank nie będzie to tak pstryk za 5 min , to nie chipsy "same nie przyją".(parafraza tekstu z reklamy)

chcialam tylko dodac ze ja jestem bardzo tolerancyjna i kazdy ma prawo sluchac czego chce tylko denerwuje mnie takie wypaczanie obrazu o polskich raperach.... "posluchaj z czym nas kojarza z gadaniem bzdur i trawka".... ja bardzo lubie mezczyzn zawsze lubilam sa tacy zdecydowani, konkretni a nie tak jak baby takie lelum polelum:D

sory, nie posłucham, bo po HH mam wysypkę na doopie i odruchy wymiotne po 10 minutach jedyne co mi w miarę podchodzi to F.i.s.z, chociaż dla większości to nie jest HH a tak na marginesie - znam całkiem sporo ludzi z różnych crew i tym podobnych, łącznie jakby ich zsumować to ze 66 IQ się da uzbierać ;)

no, przepraszam, zapomniałem o Kaliber 44, ale oni się skończyli na Kill'Em All, reszta to komercha :D

to na zlym osiedlu mieszkasz :D nie bede Cie przekonywac bo szczerze mowiac mam w doopie kto czego slucha.. najlepiej posluchac dody oczerniac wszystkich hip-hopowcow i wrzucac nas do jedego wora o nazwie: BANDYCI

przepraszam ze to powiem ale ludzie z kalibra to cpuny..:/ zadnego utwory nie napisali po uprzednim zjaraniu sie.. ja tez po takim towarze nawijam jak oni naprawde uwierz mi zadna filozofia.... jedyne kogo cenie to Dab z calej trojki a reszty nie oczerniam bo wiem ze kaliber ma powszechny szacunek

Gość misiek the Ganja
Palenie trawy to wynik "występów w mediach" przychodzi taki ziom i zapodaje teksty ze czasem pala zielone :( etc

jezuu czego ty sluchac haha teraz sie nawija o tym ze sie zjaralo buahaha posluchajcie ostrego on naprawde nawija o czyms konkretnym i do tego te jazzowe brzmienia hm...:) on jest jak Niemen juz.. juz jest legenda polskiego HH

raz - po Dodzie mam odruchy po 10 sekundach, więc nie te adres (tak na marginesie, znam Dorotę osobiście ... trauma :D) dwa - nie wrzucam nikogo do wora, po prostu twierdzę że w Polsce nie ma inteligentnych raperów (nie mieszkam na osiedlu tak gwoli ścisłości), a jesli są to pokitrani gdzieś po piwnicach i bez jakichkolwiek szans na pokazanie się szerszej publice. Panoszą się kolesie od launsu i baunsu, dzivvek i jarania i na ich podstawie ocenia się cały ten rynek. trzy - słuchaj sobie czego chcesz, nawet Rubika, Twój wybór. Ale nie da się ukryć faktu, że 99% ludzi z kręgu Mezo i tym podobnych Einsteinami nie jest ;)

Wciskam escape. Play w kompakcie męczę. Wierszem rejestruję to za co ręczę. Odnajduję metr po metrze siebie. Bez list, pisma i prawd, w ręku slang. Jaki właściwie jest rap? Jak mam żyć tu? Niby spokój umysłu, panowanie nad bólem jak w Jujitsu. Na szyi Chrystus. Wiara w duszy wzrasta, choć pcha nas w gruzy chamstwa larwa zbytku. przeciez to jak poezja!!

no w sumie czasem Ostr też jest wyjątkiem od reguły ale niestety za mało tych wyjątków, za mało a K44 mi się podoba tylko i wyłącznie za muzę (i tylko ten Magikowy) i za wyjechanie z rzeczywistości :)

Gość Misiek the jazz
Wolę jazzowe brzmienie bez nawijania "de gustibus non est disputandum"

Gość hush.......
Ajron- san - Ty mi się odpieprz od feministek :) A z resztą się zgadzam. Rym "Żyć tu" - "jujitsu" - bezcenne :D