Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oskina

MIĘSAK MACICY

Polecane posty

Gość Oskina

mam 33 lata i mam usunięte narządy rodne z powodu nowotworu złośliwego-MIĘSAKA. Czy któraś z Pań na to chorowała?? Proszę o informację na ten temat

Gość dania mania
ja też jestem bardzo zainteresowana wszystkimi informacjami na temat mięsaka macicy...ale bardzo mało wiadomości na ten temat i Pań które mają ten problem

Gość Oskina
to mało spotykany nowotwór i z tad tak mało informacji...a fajnie by było pogadać z kimś kto wygrał walkę z tym nowotworem....bo z reguły jest napisane,że on nie rokuje najlepiej i nie ukrywam,ze odczuwam strach..

Witam. Mam 35 lat. Po krwawienie przy każdym stosunku, ginekolog stwierdził że muszą mi usunąć kawałek szyjki macicy. Po wykonaniu badania po wycięciu stwierdzono u mnie mięsaka macicy. Skierowano mnie na Onkologie Bydgoszcz , natomiast Onkologia Bydgoszcz na Onkologie Warszawa i od nowa konsultacje co robimy. Wizytę teraz mam w czerwcu. Prawdopodobnie usunięcie macicy i chemia. Czy macie jakiegos lekarza ktorego mozecie mi polecić? Bo gdy znów to się przedłuży to pójdę już nawet prywatnie