Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość effelinka

REC-zakonczenie

Polecane posty

Gość effelinka

ogladalam ten film ale nie zczailam zakonczenia :P o co chodzilo? :P

Gość Piotruś Ban z roboty
:o Brak mi słów

Gość effelinka
oj nie :P no to wiem :P ale chodzi mi o to ze zostala ta dziennikarka z tym Pablo...i zgaslo swiatlo...i chyba ten Pablo zostal wczesniej zarazony...i potem jest taka scena ze kamera lezy na ziemi i widac przez nia ta laske i nagle ja cos ciagnie...i ona sie drze a w midzy czasie slychac taki jej szept "Pablo nagrywaj wszytsko", czyli ona nie wiedziala ze on juz tez jest zarazony tak? :P

Gość stworek na koncu to byl ten
ksiadz, ale nie mam pojecia skad sie wzial chlopiec ze strychu, w ogole rec to jedna wielka niejasnosc i idiotyzm bohaterow, nie podobal mi sie

Oni weszli na strych gdzie facet robił eksperymenty, próbował uleczyć, dziewczynkę zakażona tym wirusem, zaraził się pies, potem od psa reszta. Laskę ciągnął ten dziadek któy robił te eksperymenty a tam też była ta dziewczynka od której się wszystko zaczęło a którą on miał zabić ale wczesniej ona go zaraziła. Mniej więcej :p

no wlasnie ten facet co robil eksperymenty byl ksiedzem, nie uwaznie ogladalas :P

Gość effelinka
ee tam....bez sensu to wsyztsko bylo ;/ dla mnie ten film ani nie byl straszny ani przyjemny w ogladaniu..nie lubie jak 75% filmu to sa jakies krzyki ;/

Widziałem gorsze

musze przyznac ze wystraszylam sie przy scenie gdy pablo zaglada z kamera na strych, chociaz wiedzialam ze zaraz cos wyskoczy. i to chyba byla jedyna straszna scena, przynajmniej dla mnie

Mam nadzieje że sie nie zesrałaś ze strachu

dokladnie effelinka, te ciagle wrzaski tez mnie wnerwialy jak i kilka scenek. na przyklad gdy strazak pomaga otworzyc drzwina pietrze , a za chwile pokazuja go zarazonego gdzie na dole...tak na pewno, byl takim debilem ze pobiegl na dol walczyc z zombie....

ale swietnie ja ucharakteryzowali, idealnie pasowala do tej roli :D

cały film był śmieszny bardziej niż starszny, ale nie miałam akurat co robić to obejrzałam ;) końcówka niezrozumiała. a wystraszyłam się tylko w jednym momencie, właśnie jak pablo tą kamerą kręcił co jest na tym strychu i to dziecko wyskoczyło ;]

na dodatek film w jezyku hiszpanskim, draznilo mi to ciagle es os los :P

Gość effelinka
jak w ogole mozna pozwolic swojemu dziecku zagrac w takim filmie i to tak wygladajac?? :P

Gość cazra
dobradalej nie wiwm o co chodzilo z tym ngrywaj pablo???

Gość a mnie sie
wydaje, ze to zdanie to bylo wczesniej juz powiedziane, wrocili po prostu do niego

Gość freequa
ale w sumie to po co by mieli to znowu pusczac od tak sobie? :P Mi sie wydaje ze to musialo miec jakies znaczenie...ale ja tez nie wiem jakie ;/ moze ona po porstu nie wiedziala ze on juz nie nagrywa i tez go zakazili bo przeciez ciemno bylo..wiec skad miala wiedziec..tak samo pewnie nie wiedziala nawet o tym ze ta kamera tam lezy