Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość che konto internetowe

ING/pko Inteligo/WBK/ a mzoe jednak mBank

Polecane posty

che otworzyć konto internetowe skłąniam sie aby załozyć w ING ale wszyscy tak zachwalaja mbank moze powiecie mi gdzie korzystnije i gdzie za przelew np nie internetowy ale w banku jest najtanije (majac konto internetowe to przelew przez neta jest za grosze ale w innych przypadkach róznie bywa ;-(

Gość Piotruś Ban z roboty
Jakie to ma być konto

hmm internetowe , che ) zł za przelewy internetowe, ) zł za promadzenie , niewlekie mam dochody , ale trik z wszytkimi kontami internetowymi jest taki ze np jesli che zrobić przelew w banku ( isc do placówki to musze duzo wiecej płącic niż posuadacz zwykłągo konta, tyle jest ofert ze sie gubie, zastanawaim sie najbardziej nad ING , ale wszyscy mówai mbank .... sam neiw eim w czym jest lepszy?

Gość jak często wypłacasz kasę
z bankomatów to załóż w inteligo. mają więcej bankomatów.

no tak pko bp na bnk ma najwiecej bankomatów ...ale to knto odrzuciłem nie ejste az tak korzysten , maja ukryte opłąty

jak tam chcesz, ja płacę tylko 99gr za miesiąc za kartę i zwracają mi kilkadziesiąt groszy z odsetek. ;)

aha, i inteligo i pko bp to nie jest to samo! a pko bp inteligo to jeszcze co innego. :)

o kurva sranie w banie inteligo to nazwa banku internetowego pko bp !!!!!! wszytko to samo tylko inne warunki

Gość polecam PKO BP
I dla wyjaśnienia: Inteligo - konto wyłącznie internetowe PKO Inteligo - tradycyjne konto w PKO BP z dostępem internetowym, obecnie ma nową nazwę - iPKO.

porównywałem inteligo pko bp i direct w ing bank slaskim i INg wypadł lepiej

Gość frejz
Inteligo jest fajne, szkoda tylko, ze przelewy sa platne.

ok ok spoko, ale wszytko to pko bp tylko pod inna nazwa

ok ok spoko, ale wszytko to pko bp tylko pod inna nazwa

ciężko inteligo nazwać pko gdyż w pko nie załatwisz praktycznie nic jeśli masz inteligo :D

wg mnie nei ciezko ale lekko, w 100% nazley do pko bp

Gość polecam PKO BP
Owszem Inteligo należy do PKO BP, ale w placówce banku nic nie załatwisz. Jedynie drogą internetową / telefoniczną.

pracujesz tam ;-) ?

zastanawiam sie teraz nad getinem

Gość mBank jest the best i już

nie trzeba tam pracować bo wiedzieć że inteligo i mbank to dwa przodujące wirtualne banki :D ps. mam oba :classic_cool:

ok to pwoeidz mi (bo ten zakichany inteligo na ma na stronie) ile bank pobiera opłaty kiedy w ciagu miesiacas nie zostanie wykonana zadna tranzakcja bezgotówkowa, i jak jest minimalna kwaota tej tranzakcji- okaz sie czy sa takie dobre ;-)

Gość pipapipa
Pko BP jest do d... . Po 3 latach od zmiany adresu nadal wysyłają faktury na stary - mimo kilku prób zmiany z nowym dowodem w oddziale. Dobrze, ze tam mieszka rodzina - ale teraz jak skonczylam studia likwiduje to konto i nigdy wiecej PKO BP! Aha, jeszcze jak chciałam otworzyc sobie debet to dowiedzialam sie, ze moge to zrobic w oddziale, w ktorym zakladalam konto - a bylam paręset km od niego wtedy i mialam sytuacje podbramkowa :-/.

Mam 2 konta ... jedno w Inteligo, drugie w mBanku. Polecam mBank. Inteligo to ździercy, za utrzymanie konta przy saldzie mniejszym niż 100 zł miesięcznie sciagaja Ci 4,99zł zł, do tego za karte placisz miesiecznie 0,99 zł, przelewy do innych banków 0,99 zł ;/. Inteligo niby należy do PKO BP ale tak już tutaj pisano oprócz wpłaty pieniędzy, nie zalatwisz w tym banku nicw sprawie Inteligo ;/ np. nie mozesz wyplacac pieniedzy;/ Wszytko trzeba robic telefonicznie. Bankomantow jest mnostwo, ale co z tego ... w mBanku z każdego bankomatu w Polsce i za granica wyplacasz pieniadze za darmo :) w Inteligo jesli nie jest to bankomant nalezacy do PKO BP bulisz kilka zlotych ;/ W mBanku poza tym przelewy do innych banków są za darmo, utrzymanie konta za darmo :) Jedyny problem to mala ilosc wplatomatow, ale liczba ich ciagle rosnie :) Polecam !

w inteligo można wypłącać pieniądze w banku!

Mi nie chciano wyplacic w 2 bankach ! Bo skonczyla mi sie karta kodow, a Ci dupki pomimo moich wczesniejszych prozb nie przeslali mi jej na czas ;/ Dlatego wyrobilem sobie takie zdanie na ich temat ;/

ja w agencji pkobp wypłacam na dowód. nie wiem, może tylko w tych agencjach tak jest?:o a karty kodów mi przysyłają zawsze jak mi się trzecia kolumna zaczyna. a zużywam średnio 1 kod dziennie. moja dziewczyna ma tak samo tylko mniej przelewów robi :P

grancias- a jesli nie mam pod reka internetu i komputera a che zrobic szybki przelew do innego banku to co w tedy mbank wysiada

Gość chyba żartujesz
możęsz zrobic przelew przez telefon

Gość Sqbi
A ja troche z innej beczki, mam pytanie : wczoraj wplynelo mi na konto 400zl, i wskoczylo do salda konta a nie do srodkwo dostepnych, nie moge tych pieniedzy wyplacic, czy mozecie mi podpowiedziec o co chodzi, konto mam oczywiscie w inteligo:)