Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotniskooo

odprawa na lotnisku

Polecane posty

Gość lotniskooo

co moge miec w bagazu podrecznym, ktory wniose na poklad samolotu? chodzi mi czy np. moge miec kanapke? albo kolczyki w uszach? takie glupie pytania ale wole teraz sie dowiedziec niz potem wstydzic na lotnisku:]

Gość frejz
nie rob wiochy z kanapkami. Wez cos fabrycznie zapakowanegi, jakis rogalik albo baton, ale nie kanapke z kielbacha:O

nie mozesz miec zadnych plynow , kosmetykow i ostrych przedmiotow typu nozyczki , pilniczek

Gość mozesz
no tak kanapka z kielbacha to wiocha a jak na pokladzie samolotu serwują kanapki z bekonem to polaczki kupują za kosmiczne pieniadze ;O.

Gość frejz
Jesli to pora sniadania, to nie widze w tym nic zlego. Nie mam nic do kanapek, ale sa jakies granice dziadowania:O

Gość frejz
Jeszcze jedno, zarcie z menu kupuja wszyscy, Polacy wlasnie najmniej, bo ceny faktycznie sa wygorowane.

Gość mozesz
Rozumiem ze wogole nie jesz kanapek, nawet w domu bo to dziadowanie. Wiecie jak sie takich ludzi nazywa? Nowobogatcy :D. Lecialam niedawno z australii i obcokrajowcy bez zazenowania jedli to co mieli zrobione.

Gość frejz
Jedynie co mnie zniesmaczylo, to polacy kupujacy o 7 rano wode w samolocie...

Gość krzychu4333
ja kupowalem ,ale piwko.

"Jedynie co mnie zniesmaczylo, to polacy kupujacy o 7 rano wode w samolocie... " czemu cie to zniesmaczylo ?

a mi natomiast upierdliwa pani w mundurze chciala skonfiskowac perfum 50 ml tylko dlatego ze nie znajdowal sie w torebce zasuwanej a skad ja mialam taką torebke wytrzasnąć - z dup?

Gość frejz
*wóde Jesli mam ochote na kanapki, to jem je w domu. Nie jezdze codziennie samolotem, wiec jak raz na jakis czas wydam pare euro na jedzenie, to nic mi sie nie stanie.

Gość frejz
Skoro pisze bez polskich znakow, to chyba mozna sie domyslec, ze chodzi o wodke, nie zwykla wode mineralna. Myslenie nie boli...

Gość mozesz
no tak, polacy pijacy piwo nawet w czasie porannych lotow to standard. Szczegolnie ci wracajacy z wysp musza przyswirowac ze sie dorobili i nie moga zaczekac dwoch godzin zeby sie napic piwa za 4zl tylko musza przeplacac w samolocie :D.

Gość frejz
Mowicie o zakupionych na lotnisku?

Gość frejz
*o perfumach

Gość frejz
Za bramka? To chyba bywamy na innych lotniskach. Przeciez sklepy sa przed bramkami.

Gość mozesz
sklepy sa za bramkami, w strefie bezclowej. Wtedy juz torebek nie trzeba bo nikt cie pozniej nie kontroluje, logiczne. Tak jest napewno na lotniku w oslo

w sumie masz racje i przed bramka i za bramka tez za bramka mozna se kupic wode i jedzenie w miejsce tego skonfiskowanego :D i jest tez pseudo wolnoclowy ale mniejsza z tym - butelka byla moja z domu jak juz napisalalm, nie kupina tam

Gość frejz
Za bramka jest czesto jeden sklep z prasa, jedzeniem i moze w niektorych miejscach z perfumami, ale cala strefa wolnoclowa jest przed bramka.

Gość mozesz
Ja pierwsze slysze ze strefa wolnoclowa jest przed bramkami... Bylam na kilku lotniskach i na kazdym bylo tak ze przed bramkami są takiej akby kioski z czyms do picia, jedzenia, prasa a za bramkami sklepy np. kosmetyczne, monopolowe