Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbaaaardzo

Pozwolić wrócić...

Polecane posty

Gość bon appetit ze smakiem
to dlugo... my bylismy niecale 2 lata Moze zacznij sie z nim spotykac ale tak wiesz... ostroznie, sporobuj z nim szczerze porozmawiac, ustalcie tez pewne zasady, wszystko sobie wyjasnijscie. Obserwuj go, jakie ma podejscie do Ciebie i do zwiazku.

Gość bbbbbaaaardzo
sama niewiem.. ten strach mnie zabija... kocham Go, jak go widze to jest mi odbrze, ale trzymam go na dystans, wracam do domu i widzę wszystko co zrobił mi złego.. jak traktował. Wiadomo wina leżała po stronie nas obojga, ale on mnie olał..A kochanej osoby się nie olewa.

Ja wiem, ze strach jest wielki i wciaz ta mysl, ze to sie powtorzy. Ja to samo przechodzilam... znajomi pukali sie w glowe jak sie dowiedzieli, ze chcemy sprobowac na nowo. Ale oplacalo sie :)

Zastanów się dobrze zanim podejmiesz decyzję. A jeśli zaryzykujesz, bądź ostrożna. Ja dałam drugą szansę i zostałam skrzywdzona bardziej niż za pierwszym razem, krótko po tym, jak mu w pełni zaufałam. Jeśli kochasz - daj szansę...

autorko-- ja Cie doskonale rozumiem. Tez pamietalam wszystko co zle... ale tak jak Ci napisalam- porozmawiajcie szczerze bo to konieczne. No i zrob 'reset' :)

hailie-- wspolczuje Ci bardzo... :( Jak wiac nie zawsze wszystko dobrze sie konczy... :( ale nie martw sie! jestes na pewno wartosciowa kobietka i znajdziesz jeszcze kogos kto bedzie zupelnym przeciwienstwem Twojego ex'a. A on to po prostu palant i pewnie za jakis czas zrozumie co stracil,. Az sie wkurzylam 😠

Gość bbbbbaaaardzo
Niewiem sama.. wiem że ja też nie zawze bylam wobec niego fer, ale on może nie krzyczal na mnie nie mowił jakiś strasznych rzeczy, tylko był obojętny, zimny, nie czuły, traktowal mnie okropnie, po tym jak przestal się odzywać po jakimś tam czasie poszłąm do Niego, udawal że mnei nei zna, ja prosilam porozmawiajmy a on przy wszytskich mowił że jest zajęty żę pracuje, a za chwilę poszedl gadć z kimś tam..

jak widac mialo byc

Gość bbbbbaaaardzo
niewiem pamietam jak ze mną nigdzie nie chciał jezdzić na dyskoteki bo był zmeczony, a sama tez nie mogłam, chodz wiedzial że uwielbiam ten klimat...a po rozstaniu z kolegami śmigał.. wszedzie..

Bon appetit - dziękuję za miłe słowa :) Na szczęście to już za mną. Teraz się z tego śmieję i już dawno wybiłam sobie tego gościa z głowy :P To była ważna lekcja :D Czasem warto spróbować od nowa, ale trzeba to dobrze przemyśleć. Pozdrawiam :)

Gość bbbbbaaaardzo
Boej sie tego że on poprostu teraz ma więcej wolnego czasu, że zwyczajnie mu się nudzi, nie ma dziewczyny rzadnej, ile można biegać z kolegami, że chce mnie wykorzystać..

Gość hula hop z pieca
b bbbbbb czuje sie tak samo jak ty czy warto jeszcze raz zaufac komus, kto cie tak skrzywdzil?

Gość bbbbbaaaardzo
to mnei przeraża.. że znowu się przejadę.. że on się zabawi i mnie kopnie znowu:(

Gość hula hop z pieca
bbbardo chyba musimy to dobrze przemyslec. przeciez im sie chyba nigdzie nie spieszy, chyba ze do oltarza :-)