Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Djamila

Biale wloski na twarzy czy Wy dziewczyny tez je macie ?

Polecane posty

Gość Djamila

Mam prosbe - bo juz sama nie wiem czy ja przesadzam czy to juz cos powaznego. Napiszcie prosze ( chodzi mi tu o dziewczyny wylacznie , nie o mezczyzn ) ;D. CZY MACIE WLOSKI NA TWARZY JESLI TAK TO JAKIEGO KOLORU I JAKIEJ DLUGOSCI . Ja mam na twarzy drobne biale wloski dlugosci do 3-4 milimmetrow - niechodzi mi tu o damski wasik ale o boli twarzy . Prosze napiszcie jak to jest u Was na Twarzy :) bo sie zamartwiam.....

Gość ja tez mam
bardzo jasne włoski, cieniutkie - taki meszek To normalne

Gość Djamila
Dzieki za odpowiedz bo juz myslalam ze ze mna cos nie tak :/

Gość Djamila
Czy ktos jeszcze cos napisze

Gość mam takze jasne i praktycznie
niewidoczne... urosly mi po tabsach, bo mialam gladziutką twarz..

Gość Djamila
A po jakich tabsach .. bo ja dawniej bralam Diane 35 na uregulowanie okresu - teraz mam 26 lat

Gość Djamila
Moze jeszcze ktoras z dziewczyn , kobiet :)napisze jak to wyglada u nich ??

Gość ALinA.
Ja też mam, ale u mnie to raczej nie jest normalne, bo ja jestem kosmata nie tylko na twarzy :O Ginekolog stwierdził, że mam hirsutyzm idiopatyczny, więc dupa blada :O

lekki meszek na twarzy to normalne. Przy nakładaniu fluidu, czy pudru pamiętać, żeby robić to "z włosem", a nie "pod włos", wtedy są mniej widoczne. :-)

Gość Djamila
No obawiam sie czy u mnie to nie sa poczatki czasami - np. nogi depiluje depilatorem i wcale nie rosna ciensze , o nie - moze tylko mniej gesto b czesc ich wrasta pod skore a wlosy juz widac na 2- 3-eci dzien - na rekach to samo i na dloniach meszek , na brzuchu tez meszek ,, i jak tu zyc ---- masakra

Gość Djamila
Moze przesadzam , a pytam tu na forum iz przebywam z chlopakiem za granica a nie mam tu kolezanek jak narazie , wiec Was kochane pytam na tym forum , hihi - swietne to forum kafeteri - o wszystko mozna zapytac - i fajnie ze jest na kogo tu liczyc ..pozdrawiam

Gość Djamila
:) podtrzymuje temacik

ja tez mam taki meszek, ale na dloniach nie mam. ogolnie na nogach mam malo wlosów tak samo na rękach,a na twarzy to jest normalne,i milimetrów ok 2-3.

na brzuchu tez nie mam,ale mam na karku i troche na kręgosłupie tak pod swiatlo widać.

Gość Djamila
dzieki za odpowiedzi , pozdrowionka

Gość fghfh
Na całym ciele ma się włosy, poza malymi wyjątkami (wnętrza dłoni, spody stóp), więc na twarzy nie. Każda dziewczyna ma taki meszek. Mi się to podoba. Mojemu facetowi też - nazyw mnie brzoskwinką. :)

Gość Djamila
brzoskwinka - fajniutko - ludzie y to potraficie pocieszyc - swietnie

Gość fghfh
"Na całym ciele ma się włosy, poza malymi wyjątkami (wnętrza dłoni, spody stóp), więc na twarzy nie." Miało być: Więc na twarzy też * :)

Gość truskawaaaa
a ja mam włoski z dnia na dzień coraz dłuższe i grubsze ale cały czas białe, niektore maja po 5mm a pojedyncze maja wiecej,ale je wyrywam bo fatalnie to wyglada

Gość kallla2005
Słuchajcie ja mam problem z włoskami i białymi i czarnymi na brodzie i podbródku. Z białym meszkiem nic nie robię zostawiam do nie go nic nie mam. Ale z tymi czarnymi jestem w trakcie rozprawiania się laserowego IPL w no vello. I mam nadzieję ze po 1 zabiegu coś zobacze jakiś efekt. A tez mam problem z hormonami i moze tez od tego cos zalezy. Medykamentów ginekologicznych nie chcę brac bo się od tego utyje.

Gość Blondizrozpaczona3
Ja od paru miesięcy zaczęłam się bardziej swojej twarzy i ciału i powiem szczerze że jestem coraz bardziej załamana. Na twarzy jakoś nigdy nie miałam widocznych wloskow a teraz to jest masakra. Najbardziej policzki, broda i wokół ust. Nie mogę się już na to patrzeć. Są to doraz dłuższe ale jasne włoski. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, czy wogole coś z tym robić? :( I po czym to? Tak samo dłonie całe we włoskach, brzuch, plecy ogólnie całe ciało. Już wpadłam w obsesję. O niczym innym nie myślę. Nie mam siły żyć. Wyglądam okropnie, czuje się taka brzydka.. :( Pomocy. Ja dokładnie rozumiem te kobiety które mają ten sam problem :(

Gość gość
Wloski to problemy hormonalne np.chora tarczyca nadczynnosć lub niedoczynnosć

Gość gość
Też mam takie włoski na twarzy, chociaż mnie krępują te koło o***tu i na pośladkach, grube czarna sztywne... koszmar.