Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dwudziestka

A może ktoś z rocznika 88?

Polecane posty

Gość Dwudziestka

Zapraszam do rozmowy wszystkich z 88 rocznika. Mam nadzieję, że tacy są :D

Gość zglaszam sieee
🖐️

Gość Dwudziestka
O jest druga osoba. Zapraszam do rozmów na temat tego na jakim etapie życia jesteście, jakie macie plany itd, wiecie o co chodzi

No to może ja zaczne :D Od października pewnie pójde na studia na informatykę - specjalizacja grafika komputerowa i może jeszcze jakoąś wybiorę. Na takim jestem etapie. Nasępnay/a! :D

Ja od października zaczynam drugi rok pedagogiki edukacji elementarnej z j. angielskim ;) a od dwóch lat jestem w szczęśliwym związku :)

A dziekuje:-) Jestem zareczona, zyje sobie w szczesliwym zwiazku. Ide na I rok studiow - dzienne inzynierskie, na zarzadzanie i inzynierie produkcji:-)

Ja tez sie melduje, rocznik 88 :). Jestem po technikum architektury krajobrazu, zaczynam studia zaoczne- ekonomia i staz w banku. W stalym zwiazku od 8 miesiecy, szczesliwa :D.

To nie ja pisałam o 'cielcu'. Nie wiem jakim cudem, ale ktoś się musiał podszyć pod mój czarny nick :o

Gość hihiho
Witam tez jestem z 88 :)

Już zmieniłam :) A swoją drogą, pierwszy raz spotykam się z sytuacją, gdy ktoś robi podszyw pod czarny nick :o

tamten podszyw "hailie" pisze sie z malej litery a prawdziwa to Hailie- nie musisz wiec zmieniac hasla ;)

Ja miałam na początku 'hailie' mała literą, ale przed kilkoma min zmieniłam na dużą :)

bo nam temacik padnie :P Jakie macie plany na najbliższa przyszlosc? Jak wyobrazacie sobie dalsze zycie za pare lat?

Ja zamierzam byc inzynierem, odziedzicze firme po rodzicach i zostane bizneswoman:-) hahaha. A Wy?

fajny pomysl na zycie ;) a ja z powolania jestem na studiach pedagogicznych i moja misja bedzie "wychowac" dobrze moich malych uczniow i dodatkowo (po zrobieniu podyplomowo seksuologii) uswiadamianie dzieci w szkolach ;)