Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina_46

Ataki na Kosciol i wiare katolicka.

Polecane posty

Gość alina_46

Co sadzicie na temat atakow na Kosciol, ksiezy i wszystko co zwiazane jest z nasza religia?

Gość My razem 5 lat*
mam kościół głęboko w poszanowaniu

Gość kjh gfd
kosciol katolicki jest skamienialy, to przezytek dobry dla sredniowiecza, skoro nic sie nie chce zmienic to ja mam klechow gleboko gdzies, banda hipokrytow i zboczencow

Gość alina_46
Ataki to wysmiewanie radia katolickiego, ksiezy i wiernych w kabaretach , ogolnie w mediach, szerzenie nieprawdy, falszywych oskarzen. Milczenie mediow na szerzace sie ataki ze strony np Palikota itd... Duzo by tego wymieniac

Gość a kto go atakuje
??? Ja odnoszę odwrotne wrażenie, nie chodzę do kościoła i czuję się napiętnowana

Gość ale się uchachałam
księża są winni że ludzie odchodzą od kościoła ich zaciemnienie i nieuczciwość odpycha ludzi od kościoła nie od wiary ,ludzie wierzą w Boga ale nie w kler

Gość kihiplopolpo
sorrki ale kosciol obojetnie jaki to najwieksza sekta nie majaca nic wspolnego z Bogiem;))

Gość alina_46
a kto go atakuje ---> przez kogo czujesz sie napietnowana? To jest twoja sprawa ze nie chodzisz o ile nie krytykujesz tych co chodza.

Gość a kto go atakuje
taa moja sprawa? cała wieś tym żyje :P

Gość alina_46
zdecydowanie wiosenna- Glownie wysmiewaja politykow z PISu i wiare katolicka , oczywiscie nie wszystkie kabarety ale wydaje mi sie ze wogole nie powinno sie smiac z religii.

Gość alina_46
a kto go atakuje- jezeli nie masz nic do ludzi chodzacych do Kosciola to chyba jestes lepsza od tych co moze i chodza ale zle czynia.

Dla mnie robienie takiego skeczu przez kabaret to nie jest atak. Poza tym tu nie chodzi o wyśmiewanie religii katolickiej tylko ludzkich postaw np jakichś nawiedzonych fanatyków w moherowych beretach które moim zdaniem z religią i bogiem mają mało wspólnego.

Gość alina_46
To dlaczego nie smieja sie z bylych komunistow i obecnego rzadu tylko przyczepili sie do PISu. Jezeli juz smieja sie z Tuska to sa to bardzo delikatne zarty a jesli chodzi o PIS to sa one bardzo agresywne. Wiec czego to dowodzi?

Gość kjh gfd
buahhaa, wysmiewanie politykow z PISu to atak na religie?? politycy pisu to najlepszy obiekt do wysmiewania w kabaretach bo to po prostu banda tlumokow i prostakow, a tot ak jest, im ktos glupszy tym bardziej broni kosciola kk mowie "spieprzaj dziadu"

Gość kjh gfd
alina46- to dowodzi tego ze pis to prostaki i glupki,

Gość alina_46
Moherowe berety to jest wymysl kjh gfd - Nie o to mi chodzilo ze Atak na PIS to atak na religie ale PIS jest nabardziej katolicka partia. Chyba jestes bardzo zmanipulowany/a przez media skoro tak mowisz.

Co to znaczy z naszą??? chyba z Twoją religia?

Gość alina_46
Kosciola od polityki nie powinno sie oddzielac dlatego ze sam Chrystus byl politykiem i walczyl o sprawiedliwosc.

Gość alina_46
Oczywiscie byl politykiem w przenosni

Gość Alinko powinnaś się cieszyć
przeciesz te wszystkie zarzuty, obelgi, kabarety świadczą o tym, że kościół jednak ludzi w Polsce obchodzi. W taki dziwny może sposób pokazują, że chcieliby żeby katolicyzm był doskonalszy. Nikt nie rzuca obelg w stronę starowierców np., z czego wnioskuję, że ta religia jest właśnie przeżytkiem i mało komu na niej zależy (mam nadzieję że nikt się nie obraził).

Gość alina_46
kjh gfd - PIS to najlepsza partia jaka znam w Polsce , sa najbardziej wyksztalceni, prawdomowni, mozna im zaufac jak malo komu. Tylko to wlasnie media dorobily im krzywa gebe i ludzie ktorzy ulegli tej manipulacji w to wierza. To dla prawdziwego Polaka jedyna partia ktora moze cos w tym kraju dobrego zrobic.

Gość prowokacja.............
Dyskusja z prowokatorkąalbo nawiedzoną baba nie ma sensu. Moherowe berety tak jak i klechy sa skamieniałe i nic do nich nie dociera. najlepsza metoda na głupków - olac ich i już

Ja jestem pro, ja jestem pro, ja jestem prooowokator!!! Kuźwa nic nie może być pozbawione KK, bo jakaś nawiedzona ma kompleksy i chce karmić pierdołami innych. Taaak , ja wiem, że forum służy do dyskusji, ale jak czytam takie tematy, to nie mogę nic nie napisać.Z ateistycznym pozdrowieniem.

Gość alina_46
To nie jest prowokacja. Przepraszam nie wiedzialam ze tacy zepsuci ludzie tu siedza. Pewnie takich wyzwisk uzywacie na codzien. Nie macie w sobie zycia duchowego i zadnej glebi. Jestescie pusci i chamscy.