Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobic

czy ktoś tez tak ma?

Polecane posty

Gość niewiemcorobic

zagubiłam się, może cos doradzicie Po rozwodzie byłam jakiś czas sama, poznałam jednak meżczyzne z którym wcześniej mailowałam, po jakims czasie zaczeliśmy się spotykać na sex, nie myślałam o stałym związku, on tez zastrzegł żebym nie myslała o przyszłości z nim bo on się do tego nie nadaje, układ był prosty, zaakceptowałam warunki, choc po pewnym czasie mimo wszystko zaczełam się angażowac co jednak skrzętnie ukrywałam. Spotykaliśmy sie sporadycznie, jednak łączyła nas jakaś nieopisana namiętnośc i fascynacja, był cudownym kochankiem. Teraz kogos poznałam z kim wydaje mi się że zaczynamy tworzyć fajny związek, jest miły opiekuńczy i czuje sie przy nim bezpieczna, przestałam się spotykać z tamtym ale nie powiedziałam dlaczego, a jemu cos sie porobiło odkąd się odsunełam zachowuje się jakby się zakochał, wiem że on nie potrafi byc z kims, a ja chcę być z tym obecnym, jednak namiętnosc pozostała, nie wiem co robić, nie chcę zdradzac zależy mi na obecnym partnerze, a jednocześnie ciągnie mnie do tej namiętności, czy ktoś tez tak ma?

Gość niewiemcorobic
podnosze

Gość niewiemcorobic
wspaniały sex i zero związku, czy dobry związek i sex bez polotu?

Gość Konrado
Dobra kobieta postawi na związek szczery i przyjacielski, bez polotu, bo z namiętnościami różnie bywa - przemijają i są niepewne. A nie pomyślałaś o tym aby mieć wszystko :)

Gość niewiemcorobic
chcę postawić na ten związek, choc nigdy nie wiadomo co przyniesie los, ale jak przpomnę sobie jak wtedy mi było dobrze, a teraz tego nie mam, hmmm nie umiem się juz w tym połapać

Gość Konrado
Więc jak sama twierdzisz doskonale wiesz z kim było Ci dobrze. Konstrukcja kobiety jest taka, że zawsze będzie ją ciągnęło do szaleńczej i namiętnej miłości, ale wyjdzie za mężczyznę ciepłego, opiekuńczego i ustabilizowanego.

Gość niewiemcorobic
i będzie się męczyc bo maż jej nie dogodzi az w końcu go zdradzi

Gość Konrado
No i waśnie znam kobiety z takich związków. Meczą się, niektóre nawet zdradzają ale od męża nie odejdą. Jak to wytłumaczysz?

Gość niewiemcorobic
może poczucie lojalności, może wygoda, może strach im sie przyznać, a może są pozbawione moralności, nie wiem, możliwosci jest wiele