Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawell

Co robić pomocy ??

Polecane posty

Gość pawell

Spotykałem sie z dziewczyna ponad 4 lata ona miała chłopaka teraz sie nie spotykamy od 2 tygodni ale ona do mnie dzowniła wczoraj i zaczeła mi w głowie miszać ze taki jestem ze sie nawet do niej nie odezwe a wiem ze ona teraz była z tamtym w zakopanem i jej mamusia robi wszystko zebysmy nie byli ze soba tamtego nosi na rekach a ja wcale dla niej nie istnieje. Teraz mam wesele i nie wiem co robić zprosiłem koleżanke ale moze jeszcze jst szansa zeby być spowrotem z ta ale juz tych szans było pare i nic z tego nie wyszło :( jejciu co robić????

Gość pawell
Tak tylko ona z min cały czas była :( a mi mowiła ze nie jest z nim i ostatnio mi powiedziała ze sie z kimś spotykałem i ze chyba na lepsza osobe mnie stac a najlepsze to jest ze ja sie z nikim nie spotykałem tylko byłem zapatrzony w nia jak w obrazek! Gorzej bo nie wiem co zrobić z tym weselem jak juz tamta zaprosiłem a tej wcale nie powiedziałem bo wczesniej jej moiwiłem a ona powiedziała mi ze nie pojdzie.

Gość pawell
Tylko co robić iść na to wesele?? z ta która zaprosiłem?? bo nie wiem teraz wczoraj jak z nią rozmawiałem to tak mi zryła głowe ze szok :( mowiła ze ja zamieniłem na inne i wstyd jej jest za mnie ze myslała ze stać mnie na lepsza dziewczyne a to jest nieprawda bo ja z nikim sie nie spotykam!! Chyba to był pretekst do tego zeby sie odezwać!!

Gość pawell
POstaram sie olac chociaz to nie jest takie latwe !!

Gość pawell
moze zacząć wszystko od nowa napisac do niej ale czy warto sie wpakować znow w coś takiego??