Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia005

Ciało obce w pochwie

Polecane posty

Gość Kasia005

Na paznokciach miałam przyklejone cyrkonie - niewielkie, 2mm. Problem w tym, że wkładałam tampona i nagle zniknął mi z paznokcia jeden kamyczek. Obawiam się, że mógł zostać w środku. Nie jest to pewne, mógł odpaść w każdej innej sytuacji, szczególnie, że szukałam a nic nie znalazłam. No ale gdyby jednak - co mam robić? Powinnam się bać, a może sam wyleci razem z krwią miesiączkową?

Gość Djamila
Z pewnoscia wyleci jjesli tam sie znalazl - przy sikaniu lub z krwia - tlko bez paniki ..nic C nie bedzie .

Gość wyleci
mi kiedyś pękła prezerwatywa z chłopakiem, myślałam że cała wyjęlismy. Po ok. 2 tyg przy sikaniu zaczeło ze mnie wychodzić coś... okazało się że to resztki gumy. Smród był taki że nigdy tego nie zapomnę - chyba już zaczynało gnić czy co :O

Gość Antii
na pewno wyleci:P a moze juz ci spadl a nie zauwazylas;D

Gość trutututu
nam też pękła gumka i nic ze mnie nie wyszło narazie i byłam u lekarza. O matko już zaczynam się bać.

Gość Antii
i co ci lekarz powiedzial?

Gość przeciez pochwa samoczynnie
się oczyszcza, codziennie wyłazi z niej jakiś śluz, a w nim czasami np,. jakieś paprochy itp. Jeśli jesteś pewna, z ete cyrkonie są w pochwie, to na razie nie uprawiaj seksu, bo się "porysujesz", tzn. uszkodzisz błonę śluzowa, podrapiesz się. Ale przeciez takie maleństwo samo wyjdzie. A przy okresie na 100%.

Gość weź zrób
irygację pochwy i już; irygator kupisz w aptece. Wskazówki czym i jak to zrobić też poradzi aptekarka, lub wpisz w google irygacja pochwy

Gość ejbisi
Rany wielkie halo, nie możesz umyć ręki i sama sobie pogmerać?;p

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin