Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przybywam z daleka

Nadmierna potliwosc z dnia na dzien o czym moze swiadczyc? ??????????

Polecane posty

Dziewczyny zauwazylam ze moj maly od trzech dni strasznie sie poci i to tylko głowa i kark. Maly ma 3,5 r. Nigdy wczesniej nie bylo takiego problemu. 3 dni temu odbieralam go z przedszkola i glowe mial calą mokrą pomyslalam ze penie przez zabawy. Dwa dni temu bawila sie zabawkami tak na spokojnie i rowniez po 5 minutach caly mokry na glowie. Wczoraj chwilke pobiegal i to samo. Na nic nie narzeka, mowi ze nic go nie boli itd. Czy taka potliwosc moze byc spowodowana np jakąś chorobą zakaźną - konkretnie grypą jelitową? Pani dzis w przedszkolu mowila ze 8 dzieci ma wlasnie te grype.

haloo ??? czy jakas mama przerabiala grype jelitową? Napiszcie prosze jakie sa objawy oprocz wymiotow i biegunki bo tego narazie maly nie ma. Ale wlasnie dzwonila kolezanka ze jej mala ma biegunke a wyszla odemnie z corką jakies dwie godz temu i malej nic nie bylo. Nie wiem czy martwic sie na zapas? Zwlaszcza ze jestem w ciąży i pewnie tez zalapie to gowno :o

nadmierna potliwość może być objawem wielu dolegliwości. nie raz miałam w domu jelitówke i takich objawów sobie nie przypominam. najlepiej idź do lekarza z dzieckiem może to być coś z hormonami ale nie ma co wróżyć z fusów;)

dziwi mnie tylko ze tak ma od 3 dni wlasnie od kiedy ta grypa panuje w przedszkolu. Pomyslalam ze to moze to jest powodem. Maly wlasnie bierze " riybumol "czy jakos tak - i zastanawiam sie czy moze ta szczepionka nie powoduje lzejszych objawow. Jutro pojde do lekarza. ale pytam z ciekawosci o te objawy bo ja nigdy tego nie mialam.

Witam, u niemowlat pocenie główki swiadczy o ostrym przedawkowaniu wit.D3 (bądzostrym nieodborze- nie chce skłamać) Moze u starszych moze być to reakcja na ten preparat o którym pisalaś. tak czy inaczej-do lekarza.

calineczko - dzieki mi chodzilo bardziej o to ze ta szczepionka moze lagodzi objawy tej grypy. Jutro idziemy do lekarza. Wina szczepionki napewno nie jest bo podaje ją juz od 4 mc i nie bylo nic podobnego. Ide na wszelki wypadek kupie smecte jakby w nocy cos sie zaczelo :(