Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazadziwiona...

czy to normalne ze nie wiem o facecie...

Polecane posty

Gość szybko dobra rada
najlatwiej wziasc tak bo latwo da

Gość chlodny poranek
piszesz, ze trafiasz na samych dziwakow, a przeciez sama do tego doprowadzasz. po co zadajesz sie z mlodszym niedojrzalym facetem, ktory sie ciebie wstydzi i ma cie tylko do lozka. masz to na co zaslugujesz, proste. jakbys sie szanowala nie byloby takiej sytuacji. nie chodz do lozka z kims kto mowi, ze cie lubi. lubienie to nie milosc.

Gość onazadziwiona
no ale facet który tylko lubi, nie przyjeżdza o 7 rano i nie przywozi mi świezych bułeczek na śniadanie, nie przyjeżdza o 23 w nocy żeby napompowac baloniki na urodzinowy kinderbal mojej córki, nie zostawia kwiatów za wycieraczką samochodu kiedy mam na niego focha, nie odbiera kosmetków kupionych na allegro, nie robi zakupów, nie kupuje mi pończoszek, nie siedzi ze mna na gg w pracy i w domu, nie przytula jak jest mi źle, nie robi mi śniadanek, nie gotuje obiadów, A ON TO WSZYSTKO WŁAŚNIE ROBI!!!!!!! I na bank nie ma żony ani dziewczyny!

Gość onazadziwiona
Chciałam żeby odszedł, byłam nawet chwilami wredna i niemiła dla niego, tłumacyzłam mu ze nas związek nie ma szans i niech sobie poszuka młodszej, ale on jak widać nie daje za wygraną, to nie jest tylko sex, czuję że mu zależy, a jednocześnie czuję że nie jest gotowy na taki związek

Gość ile ona ma lat powiedz

Gość onazadziwiona
29

Gość ile on ma lat powiedz
Moze faktycznie sie krepuje tego przed rodzicami, wioesz wychowany wychuchany synus, a tutaj kobita z dzieckiem, nie wiem, dziwne. Moze obawia sie nieakceptacji ze strony swoich znajomych.. A czy macie jakies powazne plany na przyszlosc?

Gość onazadziwiona
nie rozmawiamy na razie o planach a jeśłi już to w ramach żartów, mnie dośc mocno zycie już zdażyło doświadczyć, boje sie odrzucenia z jego strony, nie wiem czy dam sobie rade w takim wypadku, pewnie będe musiała